Midlertidige hegn ideer

November 15

Midlertidige hegn ideer

Midlertidige hegn har typisk letvægts design og ofte har flere stykker eller sektioner, som du kan sætte sammen til at danne en bred vifte af forskellige perimeter former og størrelser. Mens byggefirmaer er måske de mest kendte brugere af midlertidigt hegn, udnytter flere andre brancher det så godt. Hvis du overvejer at købe eller leje midlertidigt hegn, er der flere ideer, der kan hjælpe.

Kæde-Link indhegning

Kæde-link indhegning består af sammenvævede stål, som udgør et karakteristisk diamant mønster, der strækker sig på tværs af metal indlæg. Wire meshing kommer normalt i spoler, som du kan oprulle, skære og Fastgør til metal indlæg efter behov. Mens nogle mennesker bruger kæde-link indhegning permanent af cementering stillinger i jorden, udnytte byggeri besætninger ofte brede, rørformede baser på bunden af stillinger til at holde hegn bærbare. Ifølge hurtigt hegn, er ud over at være rot-resistente, kæde-link indhegning på en lav risiko for at vælte, da det åbne design giver mulighed for vindstød af vind til at blæse lige igennem. Denne åbne design gør det også nemt for besætninger til at våge over arbejdspladserne, som gavner både af sikkerhedshensyn og for at forhindre ubudne gæster.

Svejsede Wire fægtning i panelet

I modsætning til kæde link hegn, består svejsede tråds panel hegn af en serie af individuelle enheder, hver af hvilke funktioner en wire mesh panel svejset mellem to indlæg. Du kan arrangere disse enheder i uanset hvilken retning du vil, uden at oprulle, skære eller vedhæfte noget. Ifølge hurtigt hegn giver svejsede tråds panel hegn typisk mere stabilitet end sin kæde-link modstykke, som det har mindre rum mellem dens ledninger. Denne funktion gør det også vanskeligere for potentielle hackere at klatre svejsede wire panel hegn, som der er ikke plads til nogen til at få et greb med deres mund.

Plast hegn

Politiet, vagtselskaber og flere andre organisationer udnytte almindeligt plast hegn for perimeter og crowd control. For eksempel, under koncerter, vil arrangørerne ofte oprettet plast hegn i parkering masser at regulere trafikken. Ifølge signatur hegn kommer i fægtning i en bred vifte af forskellige figurer, farver og typografier. Mens nogle modeller kan stables for nem opbevaring, fold andre op--som arme på en saks lift & mdash; således at de kan være praktisk for gennemførelsen.

Hund hegn Kits

En af bedste ideer til en midlertidig bolig hegnet er at bruge en hund hegn kit, hvoraf du kan finde online. De fleste modeller er utrolig nem at installere og består simpelthen af indsatser, eller indlæg, og en stof eller plast mesh materiale, som du wrap omkring dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com