Hus rengøring Tips ved hjælp af eddike

September 5

Hus rengøring Tips ved hjælp af eddike

Hvid eddike er en billig og miljøvenlig våben i din housecleaning arsenal. Kun bruge hvid eddike til at rense da andre eddiker kan opfører sig anderledes. Åbne vinduerne for at luft ud i rummet og fortyndes eddikes stærke lugt. Fyld en sprayflaske med ren eddike og en anden med en 50/50 blanding af eddike og vand, og du vil være forberedt på mange rengøring job.

Lugte

Hvis et værelse lugter dårligt, efterlade en skål med eddike i rummet natten med vinduerne lukket. Åbne vinduerne i morgen for at luft ud eddike lugt. At fjerne lugt fra vasken afløb, hæld 1 kop eddike ned i afløbet, lad det sidde i 30 minutter og derefter tænde den kolde vandhane.

Køkkenmaskiner

Spray dit køleskab interiør med en 50/50 vand og eddike blanding og aftørre ren. Rene skidt og snavs på toppen af køleskabet med ufortyndet eddike. Mikrobølgeovn en 50/50 blanding af vand og eddike, indtil det koger for at løsne fast på mad og fjerne lugt. Efter rengøring af ovn, tør de indvendige overflader med en 50/50 opløsning af eddike og vand for at fjerne enhver resterende ovn renere rester, forhindrer dårlig lugt, når du tænder for ovnen.

Retter

For at skære fedt når de opvask, tilføje flere spiseskefulde af eddike til din sæbevand opvaskevand. For at holde din glasvarer fra at blive ætset af hårdt vand, vaske dem i hånden, sprøjte dem med eddike og skyl med varmt vand. Hvis du vil gendanne overskyet glasvarer, wrap hver glas indefra og ud med en klud dyppet i eddike i 30 minutter og skylle glassene i varmt vand. Hvis dine retter har kaffe eller te pletter, gnid pletter med en pasta af eddike og salt, derefter skylles ren. Ren farvet plastbeholdere med ufortyndet eddike.

Gulve

Spray tæppe pletter med en 50/50 blanding af eddike og vand, lad løsningen suge ind i tæppet i to minutter og dup op eddike med en svamp. Gentag indtil pletten og ledsagende lugt er væk. Moppe no-voks gulv med en opløsning af 1/2 til 1 kop eddike og en gallon af vand.

Windows

Spray en 50/50 blanding af eddike og vand på vinduer og spejle og tørres af med en køkkenrulle, klud eller avis.

Tællere

Bland 2 tbsp. eddike med 2 tbsp. bagepulver til at foretage en fjernelse af pletter pulver til køkkenborde og andre flader. Tør tællere med en klud og ufortyndet eddike til at rense og deodorize. Holde din gratis af myrer køkkenborde af sprøjtning ufortyndet eddike, hvor som helst du se myrer.

I badeværelset

Spray ufortyndet eddike på toilettet og rengør toilettet, som du ville med enhver anden toilet rengøring løsning. For at undgå meldug på Brusevægge og badeforhæng, sprøjte dem med ufortyndet eddike.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com