Korrekt adskillelse af skrald

September 5

Korrekt adskillelse af skrald

Som nationale fast affald niveauer svæve, bliver ordentlig skrald adskillelse stadig vigtigere, så affald sendes korrekt til deponering, bortskaffelse og genanvendelse faciliteter. Husholdninger, virksomheder og regering arbejder sammen for at definere og forbedre deres skrald sorterings systemer, er resultatet mere og mere effektiv udnyttelse af både deponeringsanlæg plads og genanvendelige materialer.

Lokale variationer

Mens Environmental Protection Agency (EPA) overvåger affaldsregler på forbundsplan, har statslige og lokale jurisdiktioner myndighed til at definere og gennemføre deres egne regler om skrald pickup. Check med din by eller county sanitet-afdelingen for at få oplysninger om hvilke typer af materialer accepteres for genanvendelse, og hvordan til at disponere for klodsede eller tung elementer. Nogle jurisdiktioner har også lovgivning på plads om korrekt bortskaffelse af elektroniske komponenter, batterier, gamle bildæk, motorolie og andre potentielt farlige elementer.

Papir genbrug

Tommelfingerregel for genbrug af papirprodukter er at papir uden voks, plast eller mad rester er generelt acceptable til genanvendelse. De fleste kontorpapir er acceptabel, herunder glittede magasiner, junk mail, printerpapir og konvolutter med plast vinduer. Telefonbøger, bølgepap pap og flad pap (som korn-kasser) varierer afhængigt af Fællesskabet. Undgå at blande papir genbrug med forurenet papirprodukter som brugte væv, snavset papirservietter, papir plader, papir kopper eller fedt-farvede takeaway mad kasser.

Blandet genbrug

Blandet genanvendelse refererer til genanvendeligt glas, plastik og metal. Mest accepteret almindeligt elementer omfatter ubrudt glasflasker, soda dåser, food dåser og nogle plastflasker. Plastik elementer er markeret med et nummer, der er støbt ind i plastikken. Disse tal angiver typen af plast, der anvendes til fremstilling af varen. Forskellige samfund acceptere forskellige kategorier af plast til genanvendelse, selvom kategori 1 og 2 er normalt accepteret til genanvendelse, mens kategori 3 ikke er normalt.

Ikke-genanvendeligt affald

Skrald, der ikke passer ind i papiret eller blandet genanvendelse kategorier er adskilt for bortskaffelse, normalt i et deponeringsanlæg eller forbrændingsanlæg. Når du er i tvivl om, hvorvidt en vare kan være genvundet, smide det i skraldespanden, som ikke-genanvendelige materialer kan forstyrre genbrugsprocessen, hvis de er blandet med genanvendeligt. Ubehandlede vegetabilsk affald, æggeskaller og kaffegrums kan være blandet med haveaffald, såsom græsafklip oprette kompost, som du kan sprede din plæne eller haven for at tilføje næringsstoffer til jorden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com