Tegn på for meget vand på haveplanter

November 16

Alle planter har brug for vand, men det bare hvor meget er et mere indviklet spørgsmål. Ikke alle planterne skal vandes hver dag. Mængden af vand en plante har brug afhænger af typen anlæg, det vokser inde i eller uden for, i en container eller i jorden, slags jord i og jo, vejret eller ej. Tegn på over vanding er ikke indlysende, indtil du ved hvad du leder efter.

Gul eller hængende blade

En plante, der ser sygelig eller hvis blade vende gullig bliver for meget vand. Rødderne af et anlæg er dens luftveje (blandt andre ting). Hvis du er ved at drukne rødderne, vil planten begynder at visne og gul på grund af manglende luft. Dette vil også efterlade din plante modtagelige for angreb fra mug, skadedyr og sygdomme. Tjek afløb på dine Potter. Hvis du har en plante sidder i vand, tømme dræning underkop og vand din plante mindre. På dette stadium, når jorden begynder at tørre ud, skal anlægget komme tilbage til livet.

Grøn skimmel eller alger

Hvis du ser i dit anlæg potten eller rundt om stilken og du begynder at se lidt grønlig farvetone i snavs, viser dit anlæg tegn på skimmel og alger. Lad planten tørre ud en smule, placere den i lys eller solen hvis det er muligt. Vand en plante, der er modtagelige for dette i morgen, således at vandet fordamper mere som dagen bliver lysere. Vanding om natten vil holde plantens miljø fugtige og mørke, en invitation til at forme og alger.

Rådne rødder

Du lugte noget funky kommer fra dit anlæg? Kontrollere rødderne. Rødder, der har rådnet vil se sortbrune (børste off snavs), føler rørstrømsk eller falde fra hinanden i hånden. Din plante måske eller måske ikke har gulfarvning, visne blade, hvis rødder har rådnet. Rådne rødder kan sprede sig til andre sundere planter, hovedsagelig dræbe dit anlæg. Hvis din plante rødderne rådner op, fjerne planten fra sin pot eller fra jorden. Forsigtigt skyl så meget jord som muligt fra rødderne og bruge en steril saks (rent med sprit eller koges i vand) og trimme alle de rådne områder ud. Ren saksen igen og trimme tilbage omkring en tredjedel af bladene. Dette vil give nedsat root beløb mulighed for anlægget. Smide jord planterne blev i og rense gryden (hvis det var potteplanter) med en blegemiddel og varmt vand løsning. Sætte nye jord i potten eller plante puljen i et nyt sted. Befrugte ikke anlægget, dette vil understrege det. Vær sikker på ikke at over vandet det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com