Kemikalier, der dræber tang

November 16

Kemikalier, der dræber tang

Oprettelse af tang og alger er særligt problematisk i menneskeskabte søer, der endnu ikke har udviklet en population af dyr for at styre algevækst. Installation af søen måtter er en populær hvis dyre ugiftige løsning, som er tilføjelsen af rigelige mængder af sort farvestof til at sulte planter af lys. For vandområder, der ikke bruges til badning, men bruges flere giftige kemikalier til at udrydde uønskede tang.

Kobber sulfat

Kobber sulfat er effektiv som et herbicid i akvatiske miljøer. Det virker ved at forstyrre fotosyntese i planter, dræbe Tang inden for et par måneder. Hvis en befolkning ikke er helt elimineret, men en modstand mod kobber sulfat udvikler sig over en periode på flere år. Kobber sulfat er meget giftigt. I mindre doser end forpligtet til at dræbe tang, udsletter dette kemikalie snegle, bløddyr, fisk, haletudser og andre vandplanter.

Diquat Dibromide

Diquat dibromide er en effektiv alge herbicid. Det er normalt anvendes direkte til målgruppen af planter. Det dræber kun området i den plante, som er anvendt til gennem dessication og bladtab. I vand, men kemiske spreder og dræber alle vandplanter, der udsættes for det. Fisk, men er relativt resistent over for diquat dibromide. I damme, som er stærkt befængt med tang, huske på, at nedbrydning af store mængder af plantemateriale er købedygtig få has på animalsk liv ved at forstyrre gas vandbalance.

Hordeum Vulgare

Hordeum vulgare, når de anvendes i store mængder og forlod i berørte organer af vand i flere måneder, producerer giftige gasser at selektivt target tang. Ifølge Institute af dyrkede afgrøder Forskningscentret for akvatiske plante Management, har det været et almindeligt anvendt som en algicide for næsten 20 år. Selv om det er mindre effektiv end andre metoder til at kontrollere alge angreb, er det ikke-giftige for mennesker, fisk, krebsdyr eller andre planter.

Polyquat

Den aktive ingrediens i polyquat-holdige formuleringer som Polyclean og Poly 60 er benzalkoniumchlorid eller poly-[oxyethylen (dimethyliminio) ethylen (dimethyliminio) ethylen dichloride]. Dette kemikalie har mange af de samme egenskaber som diquat dibromide, men det er betydeligt mindre giftigt for fisk. Det er ekstremt giftigt for mange af de hvirvelløse vanddyr, vilde fisk lever, og det derfor forårsager betydelig fisk dødelighed gennem sult.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com