Hvordan at reparere en swimmingpool bund

November 16

Hvordan at reparere en swimmingpool bund

En lækker swimmingpool bunden er mest sandsynligt kommer til at ske med en vinyl-foret pool. Det ville tage noget temmelig dramatisk at forårsage en konkret pool hen til knæk og lække i bunden, mens en vinyl pool liner over tid vil tørre ud, blive skør og være mere modtagelige for revner. I modsætning til konkrete puljer, at finde en lækage i en vinyl-foret pool kan være en vanskelig opgave.

Instruktioner

At finde ud af om du har en lækage

•Det vand konstant til din pool er en god indikator for at du har en lækage. En god tommelfingerregel er, hvis du har brug at tilføje 2 inches eller mere om ugen, du sandsynligvis have en lækage.

•Indstil hvis din lækage er fra et område end din pool nederst. Hvis det lækager, når systemet kører, angiver der sandsynligvis en VVS lækage. Men hvis puljen lækager hele tiden, det er mere tilbøjelige til at være en utæthed i foringen.

•Walk omkring din pool og kig til våd, grødet områder på jorden eller områder, hvor græsset er grønnere end omkringliggende områder. En af disse kan være indikatorer for en lækage.

•Kontrollér inde i din pool for synlige revner eller jordfaldshuller, som måske er blevet dannet af vand siver ud i bunden. Særlig opmærksomhed til hjørner og områderne omkring trin hvor lineren kan have været strakt strammere og være mere tilbøjelige til at lække.

•Look nær vandlinjen. Hvis du bor i et koldt vejr, kunne is bryde i foråret medføre en nedskæring i foringen. Et dyr falder ind i puljen, så gravede på væggene kan også forårsage et snit i foringen.

•Putting på en maske og snorkel kan være nødvendigt at finde en lækage lige nær bunden. Der kan være små luftbobler, der kommer fra lækagen. Eller da nogen vand siver vil tegne snavs i vandet mod hullet, du bør kunne se lækagen.

Om fastsættelse af lækagen

•Patching et snit eller split op til et par inches lang eller et lille hul i en vinyl liner er forholdsvis let, når du har faktisk fundet dem.

Forpakket en lappe kit på din pool butik. Dette kit vil indeholde et stykke farvet vinyl liner og plast cement, der vil arbejde under vandet eller over vandet.

•Klippe en patch til at dække hullet, rå op bagsiden af patch med sandpapir, sprede cement på patch og Placer det over hullet (selvom det er under vandet).

•Glatte ud nogen luft bobler og afgå den lappe cement til at konfigurere.

•Alternativt skal der foreligge en nitril gummi-baserede fugemasse er tilgængelige fra nogle pool levering butikker. Med dette produkt sprede du simpelthen fugemasse over små vinyl lækager uden selv ved hjælp af en patch. Selv under vandet bliver det sat op og forsegle små udsnit i foringen. Som en ekstra bonus der ofte findes i en blå farve til at matche lineren, selv.

Tips & advarsler

  • Ikke sikker på hvor meget vand din pool er at miste på grund af fordampning eller om den har en lækage? Fyld en spand med vand og markere niveauet. Markerer vandstanden i din pool og forlade spanden ved siden af poolen for en dag. Hvis du ikke har en lækage, bør niveauet er faldet det samme beløb. Hvis puljen er gået ned mere end spanden, har du en lækage.
  • Små utætheder under vandet kan være svære at opdage. Bruger mad farve eller den røde phenol kemisk i dit vand test kit, sprøjte lidt i nærheden af hvor du har mistanke om et hul. Hvis der er en utæthed, vil du se farvede vandet bevæger sig mod den.
  • Du kan sammensætte din egen pool, patching kit. For en dollar eller to, vil de fleste pool butikker sælge rester eller stykker fra pool liners de har installeret. Vinyl lappe cement er også let tilgængelige på den samme butik. Det er det, for mindre end $5 du har fået en pool liner reparation kit (og du kan endda muligvis svarer til mønsteret for din egen pool liner).
  • Hvis du opdager, at du har en lækage i din pool liner, ikke dræne vandet fra din pool. En vinyl pool liner er holdt på plads af vandtrykket i poolen. Hvis du fjerner vandet, kunne foringen smutte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com