Hvordan papiret ansigt når du installerer isolering?

November 16

Isolering er brugt i alle bygninger til at øge energieffektiviteten. Det blokerer varme eller kulde, så du kan opretholde en mere behagelig indre temperatur. Isolering også fungerer som en barriere mod fugt og luft flow mellem ydersiden og indersiden, og hvis ikke er installeret korrekt, kan forårsage skade på dit hjem.

Lagdeling isolering

Når lagdeling en rulle af isolering oven på den anden, bør du ikke bruge papir ansigt af isoleringen på alle. Hvis det er muligt, er det bedre at købe det uden vendt. Det er fordi det første lag isolering allerede har mod på det, og tilføje en anden vender kan fælde fugt i mellem og forårsage mug vækst. Hvis du arbejder med isolering med papir dækning og lægger det over andre isolering, skær papiret med en kniv til at oprette spalter, og derefter står det udad mod dig.

Ydervægge--mod væggen

Hvis der er ingen andre dampspærre langs den ydre del af huset, såsom omkring ovenlys åbninger eller porte, der kan tillade luft flow, så den modstående side af isoleringen skal vende ydersiden og ikke i retning af rummet. Dette vil forhindre luft penetration ind i interiøret. Du finder også dette problem i loftet området langs tag spær eller halvdelen vægge.

Ydervægge--mod rummet

I de fleste tilfælde bør vender peger i mod rummet langs ydervægge. Dette er fordi det er brugt som en dampspærre mellem vægkonstruktion og drywall eller andre vægbeklædning. Det er ikke den sande dampspærre, der er faktisk en folie lagt langs ydersiden af hjemmet, før det er dækket med sidespor, men det fungerer som en ekstra standsested at beskytte drywall.

Cool områder

Hvis rummet er cool, såsom en kælder, og har et problem med kondens udvikle på væggene, placeres vendende mod væggen for at holde fugten fra at komme ind i isoleringen. Dette sker kun, hvis kælderen er ved at blive færdig til brug som et levende rum. I disse områder er den mest almindelige isolering en skumisolering på bord med vender, i stedet for en rullet pladevat.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com