Hvordan til at plante pæon knolde

November 17

Pæoner er flerårige blomster, der rebloom hvert år under de rette betingelser. Deres knolde eller rodsystemer, blomstrer fra forår til sommer og derefter dø for at gå hvilende over vinteren. Knoldene kan kræver nogle særlige pleje, men overleve og rebloom for over 100 år. For at dyrke disse hårdføre blomstrende buske i din værftet eller haven, tjekke din voksende zone, finde det rigtige sted og følge nogle plantning retningslinjer.

Instruktioner

•Plant pæoner i efteråret at give knolde tid til at justere og slukkede rødder, før deres foråret voksende periode begynder. Pæoner må ikke er hårdføre til zoner 3 til 8, og vokse godt i varmere områder, så tjek din voksende zone før plantning. Hvis du er i det rigtige område, Vælg et websted, der får komplet dræning og seks til otte timer i solen hver dag. Pæoner vil vokse i nogle skygge, men kan ikke blomstre. Vælg et websted, der har mindst 4-5 fødder af værelse, som pæoner ikke vokse godt i overfyldte steder eller med konkurrence.

•Amend jord på dit valgte sted til en dybde af 12 til 14 inches med en kombination af halv quick-afløb jord og halv godt rådnet organisk kompost. Pæoner foretrækker en rig, sure foundation, der dræner hurtigt, og vil ikke lykkes, hvis webstedet er også tætte. Grave et hul det er 8 inches lang med 12 inches dyb for hver pæon knold, og plante knolde med bud sider op og mindst 2 inches under overfladen. Pakke ændrede jord i omkring knolde at fjerne nogen luftlommer, som vil holde knoldene fra vokser.

•Kapacitet knolde med 4 til 5 inches af jord at suge området og muld jord med 1-2 inches af økologisk barkflis til at beskytte pæon knolde. Opretholde god jord fugt på webstedet gennem vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com