Ting, der vil ødelægge et spabad

November 18

Ting, der vil ødelægge et spabad

Et varmt karbad er et sted at slappe af efter en lang dag eller at suge en øm krop. Hvis du har en hot tub i baghaven, skal du nøje holde det for at holde den ren og sikker til brug. Selvom hyppig vedligeholdelse er nøglen til en sund spabad, kan uventede problemer ødelægge et spabad permanent eller være dyrt at reparere.

Koldt vejr

Koldt vejr er en fjende af spabade. Når et spabad ikke er i brug i løbet af vinteren, kan vandet fryse, som kan skade både indre af spabadet og pumpen. Hvis du ikke vil bruge dit spabad i løbet af vinteren, afløb, rene og tørre det ud for opbevaring. Hvis du planlægger at bruge boblebadet i løbet af vinteren, indstillet temperatur kontrol så vandet holder sig over frysepunktet. Kontroller coveret er stram og at vandstanden ikke falde under halvdelen, hvilket kan gøre frysning lettere.

Meldug og alger

Alger og meldug kan tilstoppe filter eller pumpe og tænd for vandet til en uskøn grøn. Overvåge din boblebad klor niveauer på alle tidspunkter og ændre filteret jævnligt. Snarere end at overlade dit spabad, fyldt med stående vand, afløb og rense det når du ved, du ikke vil bruge det i et par måneder.

Kobber

Under rutinemæssig vedligeholdelse eller chokerende af til spabad, kan du mærke en orange nuance til vandet. Når dette sker, har kobber allerede bygget i varmt karbad vand. Dette sker når kobber er i fyld vand eller er udvaskning ud af en dårlig varmeveksler i karret. Kobber vil skade en gas opvarmning enhed, og skaden kan være permanent, hvis kobber går ukontrolleret. Hvis du se kobber oprustning, dræne hele hot tub, rense den og genopfylde den med rent vand. Test din fyld vand inden du sætter det i spabad for at sikre den kobber forurening ikke kommer fra en vandlinjen i hjemmet og inspicere varmeveksler for at sikre, det er ikke defekt.

Rådnende træ dækning

En dekorative træ dækning og side omslutter ofte et spabad. Denne afdækning skjuler mekaniske dele og afløb placeret under varmt karbad og giver et attraktivt udseende til karret. Selvom træet behandles efter hyppig eksponering for fugt eller høje mængder af vand, kan det begynde at rådne. Dette ikke kun udsætter mennesker for meldug og skimmel, men strukturen selv kan bryde og blive et sikkerhedsproblem. Bevare kvaliteten af en træ dækning af restaining og tilbagetog træ under din kvartalsvise og årlige vedligeholdelsesaktiviteter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com