Pistol sikkerhed i hjemmet

November 18

Pistol sikkerhed i hjemmet

Hjem forsvar mere end bare at få en pistol og at vide, hvordan man bruger det--du skal også være opmærksom på de nødvendige skridt for ordentlig pistol sikkerhed i hjemmet. Skydevåben-relaterede skader i hjemmet kan forebygges ved at følge nogle få regler, når det kommer til nogen form for pistol i dit hjem.

Indlæst kanoner

Der er pistoler i 34 procent af hjem i USA, Ifølge National Rifle Association. Mange af de skader, der sker med kanoner i hjemmet er at kanonerne tilbage læsset. Guns skal holdes losses i huset, og hver gang pistolen er håndteret, det bør kontrolleres for at sikre, at der er ingen ammunition indlæst. Dette vil skære ned på den største årsag til skader og dødsfald. Uanset om pistolen er indlæst eller ej, ikke pege på nogen.

Pistol opbevaring for håndvåben

Håndvåben skal opbevares i et aflåst sag, lille pengeskab eller pistol sikker. Håndvåben kan passe ind i næsten alle små pengeskabe, så hvis du allerede har en i hjemmet kan du sætte din kanoner ret derinde. Gemme de losses kanoner i en uncocked position, og sørg for, at alle safeties er på.

Pistol lagerplads til rifler og jagtgeværer

Rifler og haglgeværer er mere vanskeligt at butik og vil højst sandsynligt nødvendiggøre behovet for en pistol sikker. Mange mennesker vil gemme lang-tønde kanoner i et skab eller kælder, men dette er ikke en sikker metode til opbevaring. Hvis du ikke har mulighed for at sætte en pistol sikker i dit hjem, kan du købe udløser låse til hver enkelt riffel og haglgevær. Disse skal også opbevares losset.

Ammunition opbevaring

Ammunition skal ikke opbevares i det samme sted, at kanonerne er. Ammunition kan passe ind i mindre pengeskab eller låst tilfælde. Låst skuffer og frysere er også bedste beliggenheder for ammunition. At holde din ammunition sikkert ud af den måde betyder, at nysgerrige besøgende og børn vil ikke være i stand til at indlæse kanoner, at forebygge eventuelle problemer.

Ved hjælp af en pistol i hjemmet

I tilfælde af en ubuden gæst i dit hjem, vil disse hjem Sikkerhedstips holde din familie sikker. Den bedste ammunition til håndvåben er hule punkter, som deres standsning magt er meget højere end andre typer af ammunition og de ikke forlade kroppen. Henstilling til haglgeværer skaller ville være buckshot. Rifler kan bruge hule punkter såsom plast-spids kugler eller håndvåben.

Sigte i denne situation er af afgørende betydning, samt at sørge for, at alle i husstanden ved at komme ned og holde ud af vejen fra dig og ubuden gæst. Fokusere på at stoppe tyven og derefter ringe til politiet så hurtigt som muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com