Sådan foretages fejlfinding af Flex rør

November 18

Fleksibel levering rør findes i hjem i slutningen af både gas- og vandforsyning linjer. Pipe lægger gas eller vand spærreventil beliggende i umiddelbar nærhed til vand/gas apparat. Slangen og derefter rejser op og tilsluttes en indgang på apparatet. Vandslanger er generelt lavet af fleksibelt plastik (undertiden at have et armeringsnet dække), og gas slanger er lavet af bølgepap hule stål slanger, der er normalt belagt med plast. Fejlfinding af rørene er en hurtig og enkel proces.

Instruktioner

•Locate gas/vand spærreventil for enden af levering røret (levering røret vil enten komme ud af gulv eller væg tæt på apparatet). Kontroller, at ventilen er tændt.

•Undersøg længden af rør eller slange for eventuelle huller. For vandslanger, drypper vil ses og en lille fugtig plet kan have dannet på gulvet under slangen. Hvis dette er tilfældet, kan slangen skal udskiftes. Huller i gasrør er sværere at få øje på, da de kan dækkes med plastic. Men hvis der er en lugt af gas, der er grund til bekymring.

•Stram forbinder møtrikkerne på vandslange med en skruenøgle indtil nogen drypper stop. Vandslanger kan have plastik hånd stramning nødder, der tillægger apparatet; Hvis dette er tilfældet på din vandforsyning linje, stramme disse i hånden. Hvis der ikke er nogen lækager, kommer fra huller langs slangen, derefter Vandforsyning slange er fint. Men hvis fødeledningen fortsætter med at lække omkring forbindelsen til enten indsugningen eller apparatet, slangen skal udskiftes.

•Mix nogle sæbevand til at teste din gas linje forbindelse. Anvende løsning med en børste eller spray flaske langs slangen og de to ende nødder. Hvis bobler danner omkring forbindelsen, skal nødder være strammet indtil boblerne stopper. Spænd gas linje møtrikken med en skruenøgle. Drej det med uret i 1/8 omgange indtil det er stramt og ikke flere bobler er set. Hvis det er nødvendigt, spænd møtrikken på anden enden til apparatet på samme måde også indtil ingen bobler er set. Hvis der er stadig bobler stede, skal flex rør udskiftes.

•Drej off gas afspærring ventil. Løsn og fjern møtrikker på begge ender af de gasslange ved hjælp af en skruenøgle. Fjern alle forsegling tape fra både tråden på spærreventil og tråd på den apparat indløb. Wrap gule forsegling tape to gange med uret rundt hver tråd. Placer en rørtang omkring spærreventil og drej det med uret til Sørg for ventilen er fuldt stram. Derefter skrue på og spænd hver gas slange møtrik på ventil/indløb tråde. Drej på ventilen. Anvende sæbevand testen til både nødder, en anden gang, og spænd dem igen, hvis nødvendigt.

•Wait i mindst 20 minutter. Hvis lugten af gas er ikke længere til stede, gasudslippet var forårsaget af nødder bliver for løs på ventil/indløb tråde eller der var ikke nok forsegling tape anvendes omkring trådene. Men hvis der er stadig en lugt af gas, kalder en ekspert for at få gas apparatet kontrolleres for utætheder.

Tips & advarsler

  • Som altid er tilfældet, bør den lettere og enklere løsning af indskrivning gasslange udføres første før nærmer sig den dyrere alternativ til leje ekspert.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com