Anbefalede Caulking for kælder Vinduer

November 18

Anbefalede Caulking for kælder Vinduer

Varme flow er den naturlige fænomen som varm luft flytter til kolde regioner. Utætheder i kældre og lofter, navnlig føre til store varmetab ved at lade varm luft ud af hjemmet mens tillader kold luft ind. Weatherproofing hjem hjælper med at forhindre varmetab, sænke energioutput og omkostninger af varmeanlæg. Tætningsstrimler kælder vinduer er en vigtig del af weatherproofing.

Caulking Basics

Caulking omkring kælderen windows tjener to formål - det forhindrer kold luft i at trænge ind i huset og stopper varm luft fra siver ud. Du kan købe caulk på enhver hardware butik eller hjem forbedring forhandler, sammen med caulk pistol til at anvende den. Caulk pistol tilbyder boligejer større nøjagtighed med hensyn til anvendelsen af en perle af caulk omkring ydersiden af vinduet, at skabe en sæl, hvor det opfylder den udvendige vægge. Du kan også forsegle indersiden af vinduet for ekstra beskyttelse. Caulk udvider ved udsættelse for luft og danner en lufttæt forsegling.

Typer af Caulk

Der er mange typer af caulk, hver fremstillet af en anden grundlæggende ingrediens. Sundhed og energi, en Nebraska-baseret miljø og sundhed og hjem test Energiagentur, anbefaler brug af murværk caulk omkring vinduer til at danne en optimal bond med murværket omkring kælderen vinduer. Hvis du har brug for caulk at danne en obligation med ikke-murværk materiale, som træ eller metal, bruge silikone-baserede caulks, som fungerer bedst med metal og glas og er ideelle til weatherproofing.

Overvejelser

Permanent caulk skaber en bedre forsegling end midlertidige caulk med henblik på weatherproofing. Men hvis du åbner din kælder vinduer i løbet af foråret, sommeren og/eller fald, bruge midlertidige caulk til nem fjernelse. Brug caulk, der blander med farve af dit hjem tilføjer æstetisk appel til et caulked vindue. Vær opmærksom på at mens silikone-baserede caulks kan give den bedste tætning, de indeholder giftige kemikalier. Vand-baserede caulks, såsom latex og akryl, indeholder ingen giftige kemikalier og er lettere at arbejde med end silikone-baserede caulks fordi de vise sig mere plastisk og ren let med vand. Silikone-baserede caulks kræver opløsningsmiddel-baserede rengøringsmidler og hvis overused, kan udvide nok til warp materiale af en vinduesramme. Derudover kan du rippe latex eller akryl caulks med din hånd, når du justerer din segl – silikone-baserede caulks kræver værktøjer til fjernelse eller ændring.

Yderligere Weatherproofing teknikker

Der er andre metoder til vejr-proofing hjemmet ud over at bruge caulk. Mange husejere dække sunkne kælder vinduer med godt dækker. Disse er store stykker af plast, der tillægger udvendige kældervægge og sidde på jorden, forhindrer, at kold luft, regn og sne ind i området omkring vinduerne. Andre vejr-proofing muligheder omfatter skum fugemasse til stik huller i murværk materiale omkring kælderen vinduer. Ekstra beskyttelse på gamle, enkelt-rude glasvinduer, kan de være dækket med plastfolie.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com