Hvordan for at dræbe store røde myrer med naturprodukter

November 20

Myrer kan være en skiderik af insektet at slippe af med. Sorten større brand ant er især irriterende, da de kan bide dig eller nogen anden nær ved. De er relativt let at dræbe, hvis du bruger pesticider og kemikalier, men hvad nu hvis du ønsker at dræbe dem naturligt? Måske der er børn eller kæledyr rundt, der kunne skade pesticider til dræbe myrer. Artiklen vil give nogle naturlige retsmidler til at slippe af med store røde brand myrer.

Instruktioner

•Killing brand myrer er naturligvis temmelig nemt. Først, vi har brug at finde alle de myre bakker i din værftet. Vær omhyggelig med ikke at være stukket under behandlingen af den brand ant bakker.

•Next, vi skal gøre vores myre killer. Kog en gryde med vand på komfuret og drys salt ind i blandingen.

•Pour den kogte saltvand på hver myretue, du kan finde. Vandet vil kollapse tunnelen systemer, som myrerne har gravet mens salt vil forvirre dem ikke at tillade dem at undslippe, og myrerne vil dø uden brug af særlige kemikalier.

•Der er et par andre muligheder, du kunne prøve at hvis vandet ikke gøre tricket. Club soda er en anden god måde at dræbe brand myrer naturligt. Dybest set, ved at hælde sodavand på bakkerne du vil skjule tunneller som før men koloni myrer vil blive kvalt så godt.

•Sprinkle cornmeal omkring ant hills vilje er også et godt alternativ. Mens det ser ud som din fodre dem, ikke kan myrer fordøje cornmeal. De vil høste det, tage den til dronningen og de vil dø. Simpelt som at.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com