Virkningerne af syrer & baser på træer

November 20

Virkningerne af syrer & baser på træer

Syrer og baser (baser) påvirker træer i et utal af måder. Om fra atmosfæren i form af regn eller omgivende fugt eller i form af kemiske udslip i jorden jord, lider træer under meget surt eller stærkt basiske forhold. Hvis du tror, at pH niveauer i din jord eller træets vandkilde kan være skylden for en manglende sundhed i dine træer, test din jord pH niveau. Noget teste læsning nedenfor 7.0 angiver sure jord, og noget over 7,0 angiver basisk jord. Forskere mener en pH-værdi på 7,0 neutral.

Blandet skade

Skaden ved surhedsgraden synes at være fremherskende i træerne i bjergområder, ifølge Environmental Protection Agency. Det væsentlige, syre regnen kommer fra sure fugt i skyerne, og skydække på træer placeret i en større afstand fra havoverfladen forårsager erosion af visse vigtige næringsstoffer i blade og nåle. Manglen på næringsstoffer derefter fører til manglende evne til blade og nåle til at modstå visse elementer, såsom forkølelse. I sidste ende, uden mulighed for en plante blade at overleve koldt eller vind skader, produktion af klorofyl boder eller ophører helt, hvilket fører til sygdom og død i træet.

Manglende evne til at formere sig

Basisk eller sur jord kan forhindre, at nye planter vokser, ifølge oplysninger fra Rich Soil. Hver plante har en prime jord syreindhold niveau. Derudover visse planter neutralisere---eliminere surhedsgrad eller alkalinitet---den omgivende jord. Derfor tilføjer planter som sphagnum til jordbundens surhedsgrad på et farligt niveau for træer. Ikke kun alkalinitet eller surhed af jord forårsage næringsstoffer til at nedbryde før deres absorption af voksne planter, men af baby træer så godt. Stiklinger kan ikke vokse i betingelser, der er for basisk eller alt for sure.

Giftige frigivelse

Ifølge EPA forårsage syrer som dem der findes i syreregn og baser i husholdningskemikalier frigivelse af visse elementer i jord, der senere vise sig giftige træer. For eksempel, opløses element aluminium langsomt i syre regn, forårsager spormængder af aluminium til at krybe i jorden og derefter til trærødder. Alkali kemikalier kan indføre salte i miljøet, ikke der er naturligt let sur jord, ifølge beskrivelsen af syre-base reaktioner af GSU. Aluminium og visse salte kunne forhindre næringsstof absorption og i sidste ende kan forgifte træet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com