Plantning datoer for Zone 8

November 20

Plantning datoer for Zone 8

US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 8 løber tværs over den sydlige del af USA, og dens milde vintre og tidlige forårsvejr gør den ideel til tidlig beplantninger og anden afgrøder. At kende de tidligste datoer til at plante for en vellykket afgrøde kan maksimere have succes.

Tidsramme

Fordi vejret kommer tidligt i Zone 8, grøntsager som majroer, kan spinat, radiser og gulerødder plantes så tidligt som i januar 15. Roer og broccoli kan gå lidt senere, omkring februar 15, mens størstedelen af grøntsager, såsom agurk, aubergine, okra, squash, bønner, ærter og peberfrugter, kan plantes starter mellem 1 og 15 April.

Overvejelser

Plantning datoer er blot en retningslinje, og beliggenhed inden for zonen kan ændre datoerne. Langs den sydlige kant af Zone 8, grøntsager kan være plantet så meget som en uge forud for foreslog gange. Langs den nordlige kant, kan det være nødvendigt at vente op til en uge længere til at plante.

Potentielle

Plantning tidligt i foråret kan tillade gartnere til at passe ind i en anden afgrøde. Denne anden afgrøde kan plantes efter den første høst, og grøntsager som kål, agurker, salat, radiser og majroer, der betyder, at en anden beplantning mellem midten af August til midten af September. Nogle afgrøder, som collard greens og sennep, kan plantes så sent som i oktober 1.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com