Langvarig blomstrende buske

November 21

Langvarig blomstrende buske

Blomstrende buske tilføje farve og skønhed til landskabspleje. Mange blomstre i løbet af kun én sæson, som regel forår eller sommer, og for bare et par uger på at. Der er nogle, selvom der vil blomstre fra forår gennem fall. Med en omhyggelig udvælgelse af blomstrende buske, kan du nyde smukke blomster i flere måneder ad gangen. Nogle vil fortsætte show i efteråret, med blade vender smukke efterårsfarver.

Roser

Der er tusindvis af sorter af roser. Med, at mange at vælge imellem, kan du finde en rose til at vokse i nogen af United States Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2-10. Denne klassiske Busk er tilgængelige i en række farver og størrelser, med nogle blomstrende fra forår til efterår. En sort til at prøve er klatring Pinkie, en polyantha eller kæreste steg. Den løbende bloomer har lyse pink blomster fra forår gennem fall og vokser 6 til 8 fod høj. Det vokser bedst i zone 6-9. En anden lang-blomstrende rose er pindsvinet rose, formelt udnævnt Blanc dobbelt de Coubert, medlem af sorten hård rugosa. Denne duftende, hvide rose vil blomstre fra forår gennem fall og vokser godt i zoner 3-9. Orange hyben kan forekomme efter blomster, fortsætter den smukke display.

Butterfly Bush

Sommerfugl buske eller sommer syrener, fra slægten Buddleia er magneter for sommerfugle og bier. De blomstrer fra juli til oktober og spænder fra 5 fod høje til 10 fod høj, afhængigt af sort. Deres blomster vokse i duftende pigge, med farver spænder fra dyb lilla og lavendel til pink og hvid. Sommerfugl buske er hårdfør i zonerne 6-9.

Blank Abelia

De lille, trompet-formet, pink-farvet hvide blomster af den blanke abelia, Abelia x grandiflora, dækker den semi-stedsegrønne busk fra midten af sommeren til at falde. Bladene er mørkegrønne og blanke og anlægget kan vokse op til 10 fod. Det vokser bedst i zone 6-9.

Hortensia

Hortensiaer er hårdfør i zonerne 3-9, afhængigt af sorten. Bloom tid er generelt længe på hortensiaer, med sorten også bestemmelse når de store flowerheads vises. Blomsterne er mest almindeligt hvid, selv om nogle arter kan være blå eller pink. Glat hortensiaer er de mest hårdføre af hortensiaer med Annabelle bliver den bedste leder og mest almindeligt anvendte glat hortensia kultivar. Oakleaf hortensiaer er kendt for deres efterår farve.

Kysk Tree

Kysk tree, Vitex agnus-castus, vokser bedst i zoner 7-9. Det har smukke, lyse blå blomster, der vises fra tidlig sommer gennem at falde. Det er en stor busk og kan nå højder på 10-15 fod og i nogle områder op til 25 fod. Kysk træer har været anvendt i urtemedicin. Uddrag af en sort, latifolia, blev brugt af de gamle grækere.

Hibiscus

Der er to arter af hibiscus buske med langvarige blomster. Hibiscus rosa-sinensis, eller tropiske hibiscus, er hårdfør i zonerne 9-11. Det kan dyrkes i andre områder, men kræver særlig omsorg om vinteren. Det giver store, prangende, gul, lyserød, rød eller orange blomster hele sommeren. Hibiscus syriacus, også kendt som rose af Sharon eller althea, vokser godt i zoner fra 5-9. Det blomstrer alle gennem sommeren med laks, pink, hvid eller lavendel blomster.

Encore Azalea

Encore azalea er en stedsegrøn plante, som blomstrer i foråret og efteråret. De fleste Azalea blomstrer i foråret, men dette anlæg blev avlet til at blomstre igen senere i vækstsæsonen. Der er 23 sorter til rådighed i en række forskellige farver, og mere er ved at blive udviklet. De skulle gøre godt i zoner 7-9.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com