Liste af saftige planter

November 21

Liste af saftige planter

Sukkulenter er også kendt som fedt planter, fordi de bevarer vand i deres blade og stængler. Det giver også planterne en stivhed og holdbarhed, der ikke kan være let beskadiget. Der er hundredvis af arter af saftige planter, men de alle falder ind under en af et par geografiske familier.

Agavaceae

Ca. 300 typer af sukkulenter findes i agavaceae familien, især agave. Disse sukkulenter vokser naturligt i Central og Nordamerika, især i varme tempererede områder. Vandet er hovedsagelig gemt i blad-delen af agavaceae sukkulenter.

Cactaceae

I hele Amerika, som regel i ørkenen regioner, eksisterer 1.600 forskellige slags sukkulenter i familien cactaceae. Vand er holdt primært i stilken af disse planter, men kan også opbevares i rod og blade. Den mest berømte sukkulent i denne familie er den kaktus, der kan vokse meget højt og med skarp, stikkende torne vokser hele det.

Stenurt-familien

Tretten - hundrede arter af crassulaceae findes i hele verden. De opbevare vand for det meste i deres blade, men kan også gemme nogle i roden af planten. De mest populære arter er Jade anlægget, undertiden kaldet venskab træ, der vokser et par fod høj og er en populær dekorative element i kontorer og opholdsrum.

Aizoaceae

Der er flere sukkulenter i familien aizoaceae end nogen anden, med cirka 2.000 i Australien og det sydlige Afrika. De kaldes ofte sten planter, siden deres hårdt, lille blad formet repræsenterer af sten, sten eller sten, også kendt som mesembs. Disse typer af sukkulenter gemmer vand i deres blade.

Andre

Der er mange andre saftige familier, beliggende i hele verden. Mange krydse ofte for at oprette nye formularer, plante. Elleve arter af didiereaceae i Madagaskar, 500 arter af Apocynaceae, 500 i Asphodelaceae, 1.000 af Euphorbiaceae og endnu mere af Portulacaceae sukkulenter kan findes i hele verden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com