Hvordan kan jeg stoppe spredningen af anlægget Sumac?

November 21

Hvordan kan jeg stoppe spredningen af anlægget Sumac?

Sumac er en busk eller lille træ med mange varianter. Det er ofte brugt som en prydplante i den hjem landskab og giver strålende efteråret blade og attraktive fuzzy frugter. Der er også en gift sumac, som forårsager epidermal nød i dem, der kommer i kontakt med planten. Sumac vokser langsomt fra frø, men det spredes hurtigt fra suckers. Suckers opstår fra vegetative spirer knyttet til rødderne af anlægget. Hver sucker bliver en anden plante. Kontrollere spredningen af sumac kan kræve målrettede herbicid eller komplekse og gentagne mekaniske foranstaltninger. Bemærk, at strategier, der involverer at røre ved planterne skal ske på ikke-giftige sumac kun; children's Hospital of Philadelphia advarer om, at hvis du behandler gift sumac, bruge herbicider kun og ikke røre, opgrave eller brænde anlægget.

Instruktioner

•Klippe off blomster i foråret. De lille grønne blomster er ubetydelige, men bliver større lodne bær indeholder frø. Fuglene spiser bær og sprede frø, i det væsentlige plantning det. Du kan også vente til sommer og skære klynger af bær fra sumac, før de begynder at modnes. Fjerne blomst eller frugt tilbage til det næste punkt, voksende.

•IDENTIFY rodskud og grave ned indtil du finder rod. Følg roden tilbage til anlægget og skære det ud. Dette vil fjerne den eksisterende bud point, som ville have dannet suckers, men midlertidigt--det vil være tilbage. Sumac kontrol der skal gøres hvert år på denne måde.

•Prune off suckers med Beskæresave, så en lille mængde af stilkblade. Bruge en 20-procent løsning af glyphosat blandet med vand og sprøjte stumpen eller stammer. Vær omhyggelig med ikke at sprøjte andre blade som glyphosat er nonselective herbicid og vil dræbe enhver plante, der det kontakter. Ukrudtsmidlet er systemisk, hvilket betyder, at det vil dræbe hele planten.

•Brug triclopyr herbicid på tynde suckers i områder, hvor du nemt kan behandle hver sucker. Dette herbicid vil dræbe suckers, men ikke planten medmindre du behandle forælderen. Spray triclopyr blandet med gartneri olie til den sats, at emballagen anbefaler. Target base af sucker stilken. Der er ingen grund til at skære suckers før behandling, og du bør se resultater inden for en uge.

•Mow off suckers når de invaderer plænen. Dette er en midlertidig løsning, da den underjordiske rod vil stadig spire. Over flere sæsoner, det konstante slåning vil reducere vigor af spire, og det kan dø. Men en anden kan spire i et andet sted.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com