Hvordan til at plante en lang nål Pine i Georgien

November 21

Lang blad fyr (Pinus palustris) er en statelig, langlivede fyrretræ med nåle op til 18 inches lang. Det kan dyrkes i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9, men den er mest hjemme i regionerne Piemonte og Coastal Plain i Georgien og andre sydøstlige stater. Træerne er langsomt voksende og har brug for særlig pleje i plantning for at blive oprettet.

Instruktioner

•Vælg en plantning område med fuld sol og god dræning. Let sandede jorder er bedst, men lerjord er ok så længe vand ikke indsamler, når det regner. I de koldere områder i north Georgia, plante i et sted med en sydlige eksponering og god vind beskyttelse.

•Tag sod eller enhver anden eksisterende vegetation inden for en radius af 3 fod af lokationen plantning. Lang blad fyr kimplanter tolererer ikke konkurrence fra græs og ukrudt vækst, især de tykke måtter af crabgrass, der er almindelige i Georgien landskaber.

•Dig et hul svarende til størrelsen af rodklump og anlæg således at toppen af rødderne er selv med den omkringliggende jord niveau. Tamp jorden fast omkring rødderne til at fjerne enhver luftlommer. Dække rødderne med en 1/4 tomme af jord og vand grundigt.

•Spread et lag af ukrudt stof i mindst en 3 fod radius omkring stammen af træet sætteplante. Fastgør kanter med plast eller metal stakes og dække med pine halm barkflis. Lang blad pine opholder sig i en sætteplante fase 5 til 10 år, hvor det ligner en klump af græs omkring en fod høje. Weed stof er vigtigt at forebygge enhver weed konkurrence i denne fase af lang leaf pine livscyklus.

Tips & advarsler

  • At opnå kimplanter i et "plug" form vil give bedre resultater med at etablere en god rod struktur for lang leaf pine. Stik er lille diameter, ekstra dybe Potter, der er bedre egnet til tap rod struktur af lang leaf fyrretræ.
  • Plante i efteråret, vinteren eller det tidlige forår i sydlige og mellemste Georgien. I north Georgia, foråret beplantninger er mest vellykket.
  • Lang blad pine vokser til sidst 60 eller 80 fod høj og 30 til 40 fod bred. Sørg for at vælge en plantning placering hvor det vil have masser af plads til at vokse.
  • Lang blad fyr foretrækker jordbund med en pH-værdi mellem 5 og 6.5. Jordbund i Georgien er almindeligt i denne serie, men anvende kalk, som skulle øge pH i stærkt sure jordbund.
  • Der er ingen grund til at befrugte længe blad pine eller at plante i rig haven jord. Det betyder bedre i jord af relativt lav fertilitet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com