Nødvendige redskaber til at tage ud en gamle Badekar afløb

November 22

Nødvendige redskaber til at tage ud en gamle Badekar afløb

De eneste gange du er tilbøjelige til at fjerne et badekar afløb er når du udskifter en gammel afløb eller når du erstatter badekarret. Der findes værktøjer designet til netop dette formål. Hvis du ikke har sådanne værktøjer, kan du muligvis fjerne Badekar afløb med andre værktøjer.

Badekar Drain Remover

Et badekar afløb remover er et værktøj designet specielt til at fjerne ældre og nye Badekar afløb, der har sprosser. Når du ser værktøjet for første gang, kan det ligne en lille håndvægt, med ene ende større end den anden, til dig. Faktisk, værktøjet er undertiden omtales som en "smart håndvægt." Hvis du vil bruge værktøjet, sæt den ene ende i karbad afløb. Værktøj enderne er designet til at passe ind i afløbet sprosser. Afløb remover brugeren har et hul gennem sin krop, hvorigennem du indsætter en skruetrækker for at slå værktøjet til at skrue og fjerne afløb.

Afløb nøgle

Hvis sprosser af dit badekar afløb er beskadiget eller mangler nemlig noget anledning, at forhindre et afløb remover værktøj fra at være effektiv, en afløb nøgle er det næste værktøj kan du nå til. Dette værktøj er et godt valg for gamle, rustne afløb. Normalt, har et afløb nøgle en ekspanderende design, hvorved dens kæber udvide til greb på indersiden af Badekar afløb. Du bruger ofte dette værktøj sammen med en 1/2-inch socket og en skralde, eller med en skruenøgle, også kaldet en skruenøgle.

Skruetrækker

Hvis kommer til stykket, kan du bruge to store skruetrækkere til at skrue et badekar afløb. Krydse de to skruetrækkere i afløbet, med deres shanks indsat i modsatte sektioner i sprosser af afløbet kurven. Greb og twist skruetrækkere mod venstre for at skrue afløbet kurven. Hvis dette ikke virker, stop; ikke risikere at ødelægge værktøjerne.

Slip-Joint tænger

Et par af slip-joint tænger, anvendes med en skruetrækker, kan arbejde for dig som et værktøj til at fjerne afløb. Indsætte håndtag af tænger ned gennem dele af i afløbet sprosser, der er overfor hinanden. Skub skaftet af en stor skruetrækker vandret gennem håndtagene på tænger, og vride skruetrækkeren mod uret, dreje håndtag inde i afløbet sammen med det. Ligesom metode til at fjerne afløb ved hjælp af to skruetrækkere, kan denne metode kræver en smule mere anstrengelse skal lykkes.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com