Hvordan til at holde rotter ud af dit Mobile Home

November 22

Hvordan til at holde rotter ud af dit Mobile Home

Mobil-hjem ejere finde ofte, at deres hjem er modtagelige for skadedyr som mus og rotter. Rotter i din autocamper kan føre til skader på ejendom ved gnavende huller i dine vægge, bor inde i din isolering og tygge igennem elektriske ledninger. Rotter har også bære sygdomme og parasitter, der kan være skadelige for din familie og kæledyr. Heldigvis er det muligt at sikkert fjerne rotter fra dit hjem, mobiltelefon og forhindre dem i at komme tilbage.

Instruktioner

•Klippe off den rats' fødevareforsyning ved at holde egenskaben omkring dit mobile hjem gratis open trash beholdere. Feed dit kæledyr i løbet af dagen, hvor rotter ikke er aktiv og Tom pet madskåle når de ikke er i brug. Hvis du har en have eller frugt-bærende træ på din ejendom, skal du vælge enhver vegetation, som det bliver modnet og fjerne nedfaldne frugter fra jorden.

•Undersøg interiør og eksteriør af dit mobile hjem til huller og revner, der rotter kan bruge til at komme ind. Nogen hul ca på størrelse med en fjerdedel eller større kan være en rotte indgang. Stoppe alle huller med ståluld eller blokere hullerne ved at knytte ¼-tommer 18 gauge Trådvæv hardware med korte pistol eller hammer.

•Sæt fjederbelastede rotte fælder inde i din mobiltelefon hjem nær enhver rotte huller eller i områder hvor rotte ekskrementer er blevet opdaget. Agn disse fælder ved hjælp af jordnøddesmør eller hvad mad rotten kan have spist tidligere. Holde fælder bundet til at sikre stabilitet og kontrollere fælderne regelmæssigt.

•Brug rottegift uden for hjemmet kun. Sted rottegift i agn stationer således at kæledyr og børn ikke kan blive skadet og placere disse agn stationer i mulige rotte levesteder. Kontrollere disse områder for døde rotter ofte og placere organer inde plastposer inden bortskaffelse af dem.

•Fjernelse rotte levesteder uden for dit hus som pensel og træ pæle, skrald og vragdele eller enhver frodige vegetation. Rotter foretrækker mørke, så trim dine buske og andre vegetativ områder omkring dit mobile hjem at tillade mere sollys inde og fjerne eventuelle skjulte steder. Holde nogen træer eller vinstokke mindst fire fødder væk fra taget af dit mobile hjem så at rotter ikke kan komme ind fra oven.

•Hire en exterminator hvis du stadig har problemer med at slippe af rotter i din mobile home eller hvis angreb er for stor for dig at håndtere ved dig selv.

Tips & advarsler

  • Brug kun en multidose eller anticoagulate rottegift, som kræver rotter til at spise flere doser i tilfælde af utilsigtet indtagelse af et barn eller pet.
  • Holde fjederbelastede fælder fra børn og kæledyr.
  • Altid bære beskyttende handsker når du håndterer rotte gift eller fjerne døde rotter fra fælder og agn stationer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com