Pleje & plantning af små fyrretræer

November 22

Pleje & plantning af små fyrretræer

Selv en tårnhøje nåletræ, som en loblolly, Scotch eller Eastern white pine, tilbyder et storslået og dramatisk syn, ønsker nogle gange boligejere noget lidt mere petite og egnet til mindre værfter eller masser. Mange attraktive, alsidige pines give alle de stedsegrønne skønhed og aromatiske blade af de større træer, men i en mindre pakke. Små fyrretræer er lav vedligeholdelse, og når korrekt plantet, forskønne din værftet i årevis at komme.

Mindre fyrretræ sorter

Superstar af mindre pines kunne være dværg japanske White Pine træet. På 3 fod høj og under 2 fod bred, det er pint-størrelse i forhold til andre fyrretræer men leverer en stærk visuel effekt. Sin yndefulde, spændende form gør det en naturlig for accenting rock haver. Det er også en god kandidat til bonsai. Den blå Shag dværg White Pine præsenterer en blød konsistens og dejlige blå-grønne blade, og Topper med 4 fødder. The globe-formede Mops dværg Mugo Pine forbliver kompakt og tæt, og vil ikke overstige 3 fødder. Og selvom pleasingly formet bristlecone fyr kan i sidste ende nå 15 fødder, det gør det meget langsomt.

Plantning forberedelse

For at sikre, at din lille fyrretræ vil blomstre, skal du vælge en række passende til din hårdførhed zone, jorden og solen eller skyggen miljø. Vælg en plantning site, der modtager fuld sol, med veldrænet jord. Undgå skader din pine tree sætteplante ved at gemme det i et køligt, tørt sted, beskyttet mod solen og vinden, indtil du er klar til at plante. Hvis det er muligt, kontrollere rødderne af dit træ før du køber den. Rødderne bør ikke tør eller revnet.

Plantning fyrretræer

Det bedste tidspunkt at plante din pine tree sætteplante er i efteråret, når træet er gået hvilende for vinteren og behøver ikke så meget lys eller vand. Men foråret beplantninger er acceptable, også. Vent indtil efter frosten forlader jorden. Men, for at undgå transplantation chok, plante når vejret er stadig kølig og fugtig. Aldrig plante din fyrretræ, når vejret er varmt og tørt.

Sørg i plantning hul er dybt som en klump. For at undgå at rødderne bliver rullede op, snoet eller J-rod--med enderne krøllede og peger mod himlen--gøre hullet mindst dobbelt så bred som en klump. For at koncentrere sig vand omkring rødderne og kontrol ukrudt, bygge en berm--en hævet ring af jord flere inches tyk--rundt om træet. Bevarer fugten og beskytte rødderne, muld med flis inden for berm til en dybde af 1/2 tommer. Hvis træet var solgt nøgne rod, Tillad ikke rødder at blive udsat for sollys eller tørre ud. Hvis din pine tree sætteplante blev solgt i jute, plante træ med en jute. Efter plantning træet, slæbebåd på det. Hvis det kommer ud af jorden let, skal du pakke det i mere fast.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com