Hvordan du indsætter en Top forsynet med Flush Trim

November 23

Hvordan du indsætter en Top forsynet med Flush Trim

Routere bruger en bred vifte af skærende bits til dekorative og flush nedskæringer for træbearbejdning. De er almindeligt anvendt til at skære krydsfiner og andre ark gode dele. Lidt flush trim er designet til at skære en rå kant for at matche en skabelon eller mønster stykke. Top bærende bits har en runde kugleleje, der Rider langs kanten af mønster stykke, så den smule at reproducere kanten af mønster stykke på et andet stykke af materiale nedenfor. Højdejustering af flush trim bits er afgørende for deres korrekte funktion.

Instruktioner

•Tag routeren, og Find den højde justering låsemøtrik. De er typisk placeret på toppen af routerens base på sin tønde. Drej møtrikken mod uret for at frigive den. Derefter aktivere routerens base mod uret twist det ned og ned i bunden af sin tønde.

•Strømforbrug i standby router på sin top, og fit to skruenøgler til nødder på routere collet, eller bit krave. De er placeret i midten af bunden af routeren. Tur uden møtrik mod uret og indersiden møtrik med uret, løsne og lukke op collet. Fjerne alle installerede bits fra routeren ved at trække ud.

•Fit stilk af flush trim bit i router collet, indtil kuglelejet er 1/2 tommer fra collet møtrik. Spænd de to nødder ved at dreje dem modsatte retning at løsne collet; tur uden møtrik med uret og indersiden møtrik mod uret.

•Anbring router nedrig i bunden af routeren tønde. Twist basen med uret, indtil højden af bit er indstillet korrekt. Indflydelse på toppen af bit skal være langt nok fra bunden af router nedrig at ride problemfrit langs kanten af skabelon stykke. Stram spændemøtrikken router nedrig højde justering ved at dreje den med uret, låse det på plads.

•Stack skabelon stykke på toppen af materialet der skal skæres. Klemme dem sammen med C klemmer. Indstille routeren på toppen af skabelon-stykke med bit udvidelse ned. Start routeren, og køre det direkte til venstre langs kanten af skabelon stykke--med bærende ridning langs skabelon stykke kant--at gøre din cut.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com