Sådan bruges et drivhus om vinteren

November 23

Sådan bruges et drivhus om vinteren

Drivhuse giver dig med et sted at holde dine planter i live og blomstrende hele vinteren du kan. De kan også bare være et sted at lade dine planter til at sove uden bekymrende omkring frost, sne eller is dræbe dem. Drivhuse tilbyder masser af muligheder for folk, der ønsker at beskytte deres planter gennem barske vejr. Den rigtige forberedelse giver dig mulighed at sikre, at dine planter forblive sunde og stærke, selv i snestorm betingelser.

Instruktioner

•Rengør dit drivhus. Fjerne og ødelægge alle syge planter. Brug en økologisk insekticider, som en vand med parabol sæbe spray, til at tage sig af ethvert skadedyr på planter i drivhuset. Skrub rammen og ruder. Fjerne enhver skygge, du brugte på drivhuset i løbet af sommeren.

•Insulate dit drivhus. Bruge standard isolering på enhver træ vægge. Knytte to til tre tommer tykke styrofoam til ydersiden af foundation hele vejen rundt om bygningen. Brug spray lim til at fastgøre bobleplast på indersiden af ruden.

•Seal nogen revner inde i drivhuset. Brug caulk langs revner mellem rammen og ruder og over eventuelle huller omkring ventilationsaabninger. Vejret strip dørene.

•Sæt sort 55-gallon tromler langs nordlige væg i drivhuset, og fyld dem med vand. Dette hjælper med at holde bygningen varm passivt.

•Installer en varmekilde i drivhuset. Selv hvis dit eneste mål er at holde dine planter fra at skulle klare frost, og du planlægger at opretholde, hvad der er kendt som en kold drivhus du en vandvarmer til at sikre, at temperaturen bliver over 45 grader Fahrenheit. Hvis du ønsker dine planter til at fortsætte til frugt eller forsynet grøntsager, du har brug at holde det varmere, afhængigt af dine planter behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com