Er Baseboard varmeapparater Safe?

November 23

Er Baseboard varmeapparater Safe?

Baseboard ovne er meget lettere og nemmere at installere end ovne eller træ ovne, fordi de ikke behøver at være udluftet. De er også billigere at købe end mange andre varmeapparater, selvom de kan være dyrere at køre. Mere vigtigt end nogen af disse faktorer er spørgsmålet om deres sikkerhed.

Brandfare

Noget, der er omfattet af afbrænding skal holdes langt væk fra baseboard varmeapparater til at undgå risiko for brand. Når en baseboard vandvarmer er placeret under et vindue, skal gardiner holdes kort nok, så de er adskilt fra varmeren med mindst en fod. Polstrede møbler skal holdes væk fra sokler samt; Hvis en polstret overflade er ved et uheld skubbet op mod en hot baseboard varmelegeme, kan en brand resultere. Som alle andre objekter er forhindret i er at gøre kontakt med dem, brandrisiko af baseboard varmelegemer lav.

Børn

Aldrig børn kan få ind i problemer med baseboard varmeapparater, hvis de ikke har lært at holde sig væk fra dem. Små hænder kan passe ind i åbningerne på forsiden af varmeapparater og gøre kontakt med metal finnerne inde at fordele varmen. Disse metal overflader er ekstremt varme og kan nemt forårsage en alvorlig forbrænding. Børn kan også oprette brandfare ved stopning stykker af papir eller andre brandfarlige ind i hullerne i baseboard varmeapparater. Nogle baseboard varmeapparater kan monteres med vagter, der passer over hullerne til at forhindre, at børn fra manipulation med dem.

Elektricitet

Du skal være særlig omhyggelig med baseboard varmeapparater, der er placeret i badeværelser og køkkener. Hvis en stor mængde af vand er spildt og gør kontakt med ovnen, der er en mulighed for elektricitet gennemføres og at give nogen et chok. Dette kunne ske gennem en vandpyt på gulvet, der strækker sig fra varmeren på en persons fødder, eller som resultatet af et spild af væske direkte på ovnen. Udsætter varmer vand kan også oprette en elektrisk kort, som kunne være en brandfare, hvis sikring eller afbryder på det elektriske kredsløb funktionsfejl.

Elektromagnetiske felter

Der er en masse af uenighed om hvorvidt elektromagnetiske felter (elektromagnetiske felter) udgør en sundhedsfare. Nogle mennesker rapport symptomer lige fra hovedpine til svimmelhed til depression når tilstedeværelse af intens elektriske felter, men andre fastholde, at disse symptomer er forårsaget af andre faktorer. I hjemmet, er de stærkeste elektriske og magnetiske felter forårsaget af apparater, der skaber varme, såsom elektriske ovne og baseboard varmeapparater. Mennesker, der er yderst følsomme over for miljømæssige forhold eventuelt fejle på siden af forsigtighed og bruge en ovn eller kedel i stedet baseboard varmeapparater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com