Insekter spiser blade på min have blomstrende stauder

November 23

Insekter spiser blade på min have blomstrende stauder

Blomstrende stauder sådan liljer, black-eyed Susan, giver iris, morgenfrue og pæoner farve til liggende i to år eller længere. Forkert vækstbetingelser, men gør planterne modtagelige for en lang række insekter, der skader blade, forhindrer fotosyntese, forårsager blad drop og nedsat vækst plantevækst. Fjern insekter er snart som de ser ud til at begrænse deres skader på planterne, og træffe forebyggende foranstaltninger for at holde dem gentages.

Typer

Forskellige typer af tygge, sucking og kedeligt insekter spiser blade af blomstrende stauder. Fælles insekter omfatter bladlus, spider mider, leafhoppers, larver, biller, snegle, snegle og blad ruller. Identificere typen af insekt på eller omkring din haveplante og vedtage en strategi i overensstemmelse hermed.

Identifikation

Bladlus er små, soft-karrosseri insekter, at oprette kolonier på undersiden af løvet og foder på væsentlige saft gennem deres piercing mouthparts. Spider mider er små, farvestrålende insekter med sorte eller brune pletter. De gennembore også blade med deres skarpe mouthparts. Måle 1/3 tommer lange, leafhoppers er lille gul, grøn eller brun insekter, der lever af løvet i både deres voksen og nymfe fase. De fleste skader fra larver kommer fra deres fodring larver. Små insekter greb blade med deres hooked pigge snart efter de udklækkes og begynde at tygge på den nedre overflade af blade. Der er over 20.000 arter af biller, der skader forskellige dele af blomstrende stauder i de voksne og larver faser. Selv om de fleste er sort og brun, den japanske beetle har en skinnende grøn body med kobber farvede vinger. Snegle udskiller slim, der tørrer til at danne den karakteristiske skinnende trail på blade. Blad ruller er små larver, der modnes til møl. De passerer gennem fem larve faser at blive voksne.

Skader

Bladlus, spider mider og leafhoppers medføre hel eller delvis gulfarvning af blomstrende staude blade. Bladlus og leafhoppers også udskiller sticky honningdug, der øger chancerne for sodede skimmel svamp på bladene. Den svamp, der dækker bladene forhindrer fotosyntese, dermed forårsager blad drop. Tunge angreb af insekter forårsage blad visnen, shriveling, mottling og en svedne udseende. Caterpillar larver forårsage inficerede blade skal vises skeletteret. Snegle tygge huller gennem den unge, møre blade på blomstrende stauder. Fodring alene eller i en gruppe, tygge leafrollers rækker af huller gennem blade af planter. Larverne spin webs omkring enkelte blade, forårsager dem til at Rul indad så de hæmmer bladene, og fodre inde i den.

Kontrol

For forebyggelse er den bedste kontrol mulighed for de fleste insekter, vedtage god kulturel praksis for at holde din særlige plante fri for stress, der øger dets modtagelighed for skadedyrsangreb. Løsne mindre skadedyr som bladlus og spider mider med en strøm af vand fra en slange, eller spay en mild insekticid over angrebne blade. Behandle leafhoppers med insekticid sæbe, og vælge larver fra bladene med en pincet og drop i en krukke fyldt med sæbevand. Anvende en insekticid for at behandle japanske biller, og bruge en kommerciel frastødende eller agn til kontrol snegle og snegle. Mix Bacillus thuringiensis (Bt) efter etiket retninger og spray jævnt over angrebne blade så snart du bemærker blad roller larver.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com