Loft Fan lys Kit fejlfinding

November 24

Et funktionssvigt loftventilator og lys kan være skærpende, men ikke junk fan at hurtigt mange huse har ikke ordentlig ledninger, eller kit du har købt wired kan ikke på samme måde som Parlamentet. Den store ting at huske når du arbejder med en fan og lys er at arbejde hurtigt og tænke hurtigere.

Planlægge

Tænk over hvad du skal bruge før du starter processen. Sørg for at have alle dine grundlæggende værktøjer (tænger, klip, skruetrækker, elektrisk tape) på side samt en stige, sikkerhedsbriller og en lommelygte. Dette vil gemme ture for dig selv. Arbejde i løbet af dagen, så du har masser af naturligt lys til at arbejde med. Sluk for strømmen til det rum, du arbejder i.

Opmærksomme

De fleste af tid, du vil erstatte en eksisterende lys eller fan, så være opmærksom på hvordan det er kablet. For eksempel, hvis den forrige person jordet den grønne ledning fra blæseren til en bolt i modsætning til en grøn ledning fra huset så tro om at gøre det samme med en ny fan. De sandsynligvis gjorde det for en grund. Denne henvisning til den tidligere ledninger gør at sætte op et nyt system lettere og hjælper med at undgå problemer på vej.

Ledninger problemer

Et fælles problem, mange mennesker er, at lyset stadig ikke virker efter endt ledninger proces. Den første ting at tjekke er ledninger forbindelser. De fleste gange, ledningerne kom fortrudt og derfor arbejder ikke. Prøv indpakning wire cap med elektrisk tape til at holde det sammen.

Det lys, der virker

Mange gange folk får fan til at rotere, men lyset tændes ikke. Kontroller først, for at sikre lys pærer skrues i korrekt og fungerer. Hvis det ikke virker, Kontroller strømstyrke (elektrisk strøm), fordi der ikke kan være strøm nok på rummets breaker. En strømstyrke detektor kan købes i de fleste isenkræmmere og stik i en stikkontakt. Hvis læsning viser, at rummet ikke har nok strøm, ringe til din lokale power udbyder eller en elektriker til at omgøre breaker.

Fortsatte blæst lys

Hvis det forekommer, at elpærer holde brænder, så der er sandsynligvis for meget strømstyrken skal enheden. Dette er også en opgave for den lokale elselskab eller en professionel elektriker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com