Propan dehydrogenering proces

November 24

Propan dehydrogenering proces

Propan

De tre-carbon Alkan kendt som propan er enten en gas eller en komprimeret væske (anvendes til transporten) og kommer fra råolie produkter under behandling af olie eller naturgas. Brug propan som brændstof kilde, motorer, oxy-gas fakler, grille, bærbare brændeovne, og bolig centralvarme og madlavning enheder i rekreative køretøjer. Små mængder af propylen, butan og butylen blandes med propan til at oprette en flydende gas til at drive visse køretøjer og nogle gaffeltrucks. Ethanethiol og thiophen er duftstoffer som virksomheder tilføje for at hjælpe folk med at lugte gas i tilfælde af en eventuel lækage i tanken.

Dehydrogenering proces

Denne proces konverterer propan til propylen på en fast seng af chromia-alumina katalysator for at genbruge de uomvendte propan og forlade propylen som netto produktet. Den kemiske reaktion opstår under den luftart ved høje temperaturer (lige fra 540 820 grader c), der forårsager en endoterm ligevægt reaktion. Omregningskurserne afhænger de termodynamiske grænser fra specifikke delvis pres og den faktiske temperatur anvendes i det umiddelbare proces. Lav delvis pres af carbonhydrider skabe i sidste ende dehydrering reaktion samt de høje temperaturer. Propan gennem den katalytiske dehydrering er forarbejdet i tørring reaktorer for at skabe biprodukter og kompressorer adskille disse stoffer senere.

Propylen produkter

Som en stor industriel kemisk mellemprodukt fungerer propylen som en af byggestenene for mange kemiske produkter såsom polypropylen, acrylonitril, oxo kemikalier, propylenoxid, cumen, isopropylalkohol og acrylsyre. Raffinaderiprocesser forbruge propylen til fremstilling af benzin komponenter, selv om det ikke er økonomisk attraktiv. Vegetation og forbrænding--som brande og tobak--er naturlige kilder af propylen i miljøet. Kemikaliet er udelukkende til industriel brug, og findes som en gas ved normale temperaturer. De miljømæssige og ozon virkninger på grund af propylen gas er ubetydelig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com