Hemmeligheden til drab bananfluer

November 24

En frugt flue er en lille, brunlig insekt, der ligner en miniatureudgave af en house flue. Bananfluer har tendens til at samles omkring rådnende frugt, skrald, stillestående vand og rådnende kød. Da bananfluer vises, kan de komme ind i din mad og blive en sundhedsfare for dig og din familie. Der er nogle hemmeligheder, du kan bruge til at dræbe bananfluer og få dem ud af dit hjem inden for et par dage efter deres første optræden.

Finde kilden

Den mest effektive metode til at dræbe bananfluer er at finde kilden til angreb. En frugt flue problem kan starte med stående vand omkring afløbet af dit badekar, skrald, der faldt ud af skrald-posen og sidder i bunden af dit skrald kan, at pose frugt på din counter, der har siddet for længe, en pose kartofler med en rådnet kartoffel på bunden eller et stykke af frugter, der faldt til bunden af din spisekammer. Tjek din skraldespand, inde og uden for renovationsafgifter i din køkkenvask, dit spisekammer og hvor som helst du holde mad eller vand. Du vil vide, du har fundet kilden, fordi det vil være inden for de stærkeste angreb.

Husholdningernes retsmidler

Bananfluer kan blive hængende i dage, selv efter du har fjernet kilden til angreb. En måde at fange og dræbe bananfluer er hældes et glas æblecider eddike og derefter dække glas med sølvpapir eller fjern plastikfolie. Du kan også coat indersiden af glasset med honning til at tiltrække flere bananfluer som der vil få dem til at holde fast i glasset. Forsegle folie eller plast wrap på glasset med tape, og derefter stikke meget små huller med spidsen af en bøf kniv til toppen. Bananfluer er tiltrukket af eddike, men dækker og honning vil forhindre dem i at forlade. Du kan indstille disse fælder rundt i huset til at dræbe de resterende bananfluer.

Yngleområder

Bananfluer lægge deres æg i fugt. Et hemmeligt til dræber bananfluer er at tage væk deres ynglepladser. Hvis din bananfluen infestation er i dit badeværelse, vil derefter igen fugning din flise og fjerne den gamle caulk for at erstatte det med nye caulk fjerne små og fugtige områder hvor bananfluer lægge deres æg. Jord i potteplanter kan også være populære områder for bananfluer at lægge deres æg. Du kan fjerne de potteplanter, eller du kan lade jorden tørrer ud, indtil bananfluer forsvinde.

Dobbeltsidet Tape

Hvis du kan få bananfluer at holde sig til en overflade, vil så de dø i en kort periode. House flyve strimler er effektiv til at fange og dræbe bananfluer så godt. For noget lidt mindre iøjnefaldende kan du hænge små strimler af dobbeltsidet tape omkring området angreb. Sørg for at ændre din tape strimler ofte indtil angrebets er væk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com