Sådan køber du en Wind Turbine huset

November 25

Sådan køber du en Wind Turbine huset

En vindmølle er en maskine, der ligner en tynd vindmølle og indsamler vindenergi. Vindmøller kan købt og installeret i dit hjem, så du kan bruge den energi vindmøllen indsamler. Dette er en stor investering, hvis du bor i en blæsende placering. Du kan sænke du magt regninger og de fleste virksomheder gør det muligt at sælge tilbage ekstra energi du har indsamlet. Købe en wind turbine maskine indebærer at vælge de rigtige tilbud til dig. Når din vindmølle er installeret, skal du ikke gøre noget andet.

Instruktioner

•Decide hvad prisklasse fungerer bedst for dig. Den grundlæggende vindmølle fungerer på samme måde for enhver virksomhed: virksomhed eller butik installerer vindmøllen til dit hus, og vindmøllen indsamler og lagrer energi. Forskellige selskaber tilbyder vindmøller til forskellige priser, fordi nogle designs indsamle mere energi og nogle kommer med flere pakker. Tjek specs af hver turbine til at finde ud af, hvor mange kW (kilowatt) hver turbine indsamler.

Skystream tilbyder en glat, tynd vindmølle-stil turbine for mellem $12.000 for $18,000.

Bergey tilbyder mange produkter med pakker. Grundlæggende wind turbine for mellem $7.000 og $9.000, sammen med talrige kombinationer af sol og vind energiprodukter for mellem $47.000 og $87.000.

Helix Wind tilbyder snoet og vertikale vindmøller for mellem $4.000 og $16.000.

Hvis du er på udkig for at sænke omkostningerne ved din energiregning, kigge efter produkter, lavere midten af prisen. Kontrollere specs for at sikre det produkt du ønsker gælder for mængden af vinden i din region. Nogle af de laveste koster produkter er beregnet til ekstreme og unlivable betingelser, såsom Antarktis.

Hvis du søger at eliminere energiomkostninger og tjene penge sælge lidt energi tilbage, kigge efter de høje koster produkter, ligesom den kombination solar og wind power systemer. Disse koste mere forhånd, men indsamle mere energi i det lange løb.

•Søge en alternativ energi gemme ved at kigge gennem din telefonbog eller bruge et websted til kortlægning/retning. De fleste wind turbine virksomheder, herunder Skystream, Bergey og Helix vind, kun sælge deres produkter gennem disse butikker. Der er alternative energi butikker selv på steder hvor der er lidt vind, så bør du ikke have problemer med at finde en.

•Browse vindmøller i materiel og se hvis nogen er i prisen du har besluttet. Se en medarbejder til at bede om flere vindmøller. I de fleste tilfælde butikken kan bestille i flere vindmøller fra sine forhandlere, men kan ikke har dem på lager, fordi de er specielle elementer.

Kortindgangsdør wind turbine selskab hvis du har problemer med at få møllen du ønsker. Du kan have til at besøge en anden alternativ energi butikken.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com