Sådan Fortæl Hvis du har frosne rør

September 14

Sådan Fortæl Hvis du har frosne rør

Under kolde vinterdage, kan rør fyldt med vand fryse hvis temperaturen falder under 20 grader Fahrenheit for mere end en dag eller to. Fordi vandet i rørene bliver fast, udvider det. Dette kan forårsage dine rør til at briste, hvilket fører til skader på ejendom, der kan være alvorlig og dyre at reparere. Nogle af de almindeligt set skader, der skyldes burst vand linjer er ødelagte tapet, skrælning maling og vand-gennemblødt gipsvæg. For at undgå disse scenarier, skal du kontrollere dine rør hyppigt for at sikre, at de ikke er frosset.

Instruktioner

•Drej på vandhaner. Hvis udendørstemperaturen er under frysepunktet og vand ikke kommer ud, er chancerne dine rør er frosset.

•Kontroller din indre rør for tegn på revner. Deres placering kan variere fra hjem til hjem; Hvis dine rør i kælderen, inspicere dem for eventuelle revner, der giver mulighed for koldt til at sive ind i dem, forlader dem frosset. Du skal også kontrollere udvendige rør; Hvis rørene har sprækker eller åbninger, kan kolde udeluft sive ind i rørene og fryse dem hurtigt.

Kortindgangsdør en autoriseret blikkenslager hvis vand ikke starter strømmer gennem vandhaner, brusere og andre vandkilder efter et par timer. Forkert optøning kan også forårsage alvorlige skader på dine rør og få dem til at briste.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en igangværende problem med frosne rør, har en blikkenslager wrap dine vandrør i varme bånd. Denne plast-coated tape er sluttet til en stikkontakt og viklet omkring dine rør til varme dem nok til at holde dem i frysning.
  • På nætter når du ved temperaturen vil falde til under frysning, tillade dine vandhaner at sive blot lidt vand for at holde dem i frysning.
  • Ikke forsøger at varme frosne rør med slag fakler og åbne flammer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com