Hvordan til at plante kløver til geder

November 25

Hvordan til at plante kløver til geder

Geder spiser Kløver, selv om det ikke er deres første valg for et måltid. Kløver skader ikke dyrene og tilføjer næringsstoffer i deres kost. En Kløver, der kan rumme op godt til tunge græsning, og formerer sig hurtigt nok på sin egen, er hop kløver. Så det i din græsarealer og sammenlægge afart.

Instruktioner

•Rake over græs til rå det og lave højderygge i jorden. Til store områder, leje en magt rake for at gøre hårdt arbejde for dig. Skubbe det over græsarealer som en græsslåmaskine.

•Fyld en frø sprederen med kløver frø. Brug 4 lbs. pr. hektar, hvis du er plantning hop kløver og 1 lb. for hver 2.000 kvadratfod af græs, hvis du bruger hvidkløver. For store græsgange, bruge en sprederen, som du kan trække bag en traktor. University of Minnesota Extension Service anbefaler tilføje savsmuld til frø til at hjælpe dem med at kaste jævnt, da de er så små.

•Flyt sprederen frem og tilbage over græsningsareal i én retning, og derefter Gentag med rækker i den modsatte retning. Dette giver fuldstændig dækning af området.

•Kapacitet græs dagligt i cirka 15 minutter til at dæmpe jorden. Stop vanding når du se vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com