Mursten væg Remodeling

November 25

Mursten væg Remodeling

Brug en mur for at føje elegance til front yard eller græsplæne plads. Renovere mur for at holde i mange år, fordi denne type struktur tilføjer reel bremse appel når udformet korrekt. Køre omkring forskellige kvarterer at få ideer til din egen mur. Gå over supplerende materialer, der kan bruges med mursten, samt interessante figurer eller krumning af sådanne vægge. Eksperimentere med forskellige design før du vælger en, der fungerer bedst.

Finde enhver svaghed

Tjek en mur at finde eventuelle strukturelle mangler. Du skal kigge efter revner, grundlæggende problemer eller jorderosion. En mangel på dybde til væggens base kan påvirke dens evne til at stå over tid, også. Finde ud af hvis du skal til at omarbejde alle sektioner, hvor mursten ser svage eller kompromitteret. En støttemur med jord bag det kan svække over tid fra vandskade eller dårlig konstruktion. Genopbygge en væg ved at tage det helt er i orden, hvis du er i tvivl om dens integritet.

Forbedre strukturel støtte

Bruge kolonner eller loft til at støtte en lang støttemur. Konkrete footings kan tilføjes for at holde små støtte kolonner langs forsiden af wall hvert par fødder, hvis du er bekymret for bank af snavs bag væggen vil presse mursten over tid. Opbygge støtte kolonner fra mursten eller sten i en identisk mode. Som et andet alternativ skære brug stenene holdes på plads med mørtel til loft en støttemur, der er udsatte for vandskader. Tilføje konkrete bænke langs en mur er godt for strukturstøtte, også.

Opbygge en tag dækslet

En terrasse plads kan støder op til en høj mur. Dit hjem kan have en mur bygget som et privatliv hegn, f.eks. Konstruere et skur ved siden af væggen for at dække en nybygget gårdhave. Ikke tilføje vægt til mur, især hvis du ikke er bekendt med dens oprindelige konstruktion og footings. Du skal grave separat footings for støtte stillinger til at holde op tag dækslet.

Tilføje en port med kolonner

En gate kan være tilføjet, hvis mur er fritstående. Du kan fjerne nogle mursten arbejde for at indarbejde en træ- eller metal gate i væggens design. En overpyntet gate kan forbedre dit hjem side værftet eller front curbside appellere. Mursten kolonner kan installeres for at holde porten, hvis der er tilstrækkelig plads. Kolonnerne skal hver en individuel konkret støtte fundament under jordoverfladen.

Bruge en kunstnerisk Touch

Kunstneriske faciliteter kan føjes til en mur. Gå over muligheder for at tilføje kontrasterende mursten sektioner eller et par små konkrete statuer til en eksisterende mur. Særlige murværk kan erstatte en gammel del af mursten samt. Holde inde indre at mur skal passe med den arkitektoniske udformning af dit hjem, men. En to-etagers colonial mursten hjem kræver en mere formel væggen end en lille hytte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com