Gør det selv: Flytbare Pool hegn

September 14

Tilføje et flytbare pool hegn omkring din pool kan behandle sikkerhedsspørgsmål samt være en attraktiv tilføjelse til din udvendige landskab. Ved hjælp af et flytbart pool hegn kan du få fleksibilitet i brugen af din baghave rum ikke kun rundt om poolen, men i gården i almindelighed. Dette projekt er nemt nok for en gør-det-selv at fuldføre.

Flytbare Pool hegn sikkerhedsspørgsmål

Den åbenlyse grund til at installere flytbare pool hegn er at holde dine børn sikkert. Du skal følge alle anbefalinger af flytbare pool hegn producenter for retningslinjer for sikkerhed. Generelt skal du tillade mindst to fødder af pyntede fra kanten af poolen til hegnet linje. Dette meget plads er nødvendig, for at du kan få ud af puljen, mens hegnet er på plads. Hvis det er muligt give tre fødder.

Husk at børn elsker vand. De kan ofte stedet måder at komme omkring autoværn, som en voksen ikke kan se. Sørg for din flytbare pool hegn er virkelig børnesikret.

Flytbare Pool hegn planer

Når du har en idé om, hvad du skal bruge til at dække sikkerhedsspørgsmål, kan du udarbejde planer for pool hegn installation. Afhængigt af flytbart hegn systemet vælger du kan nødt til at bore huller i din pyntede hver 36 inches med hver hegnssektion, er uafhængig af næste. Øvrige hegn systemer tillader jer hen til sammenknytte to eller tre sektioner. Husk at medtage plads til en port, der giver adgang til swimmingpoolen.

Hvis din hegnet vil være alle lige linjer, kan du måle mængden nødvendig med et målebånd. Hvis dit hegn har et udvalg af vinkler i det, er den bedste måde at måle ved udlægning af hegnet med streng og derefter måle der.

Vælg hegnet i enten fire eller fem fod højder. Højden du vælger påvirker, hvordan dybe huller til hegnspæle skal være. Uanset højden af hegnet, Sørg for at hegnet system du vælger har holdbare indlæg som dem, forstærket med rustfri stål.

Flytbare Pool hegn Installation

Brug skabelonen, der kommer med din pool hegn til at markere på poolterrassen hvor du nødt til at bore huller for polakkerne. Nogle hegn kommer med en boring værktøj til at hjælpe dig med at få den rigtige vinkel til indlæg på kurver eller dem, der bære ekstra pres. Din hegnet vejledning give dig detaljerede oplysninger om, hvordan at bore hullerne. Hvis de siger, at bore i beton til en bestemt dybde, kan du sætte et stykke malertape omkring din drill bit til denne dybde at bruge som din markør.

Skub de plast ærmer i de borede huller. Disse ikke kun beskytte konkrete fra chipping, men de er også lettere på bare fødder, hvis du træder på dem.

Indført polakkerne. Vedhæfte hegn mesh. Afhængigt af pool hegn mærke vælger du, dit hegn poler kan have stik, der forbinder hele systemet og give det nogle spændinger. Nyere hegn kan være virkelig svært at sætte op og tage ned, indtil trådnet acclimates og bliver mere fleksibel. Angive porten til at fuldføre din installation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com