DIY fod til jordoverfladen dæk

November 25

Når du bygger en jordnær dæk, er en fælles konstruktion teknik til at bygge den på konkrete footings. Footings giver en solid base for vægten af dæk, holde støtte bjælker et par inches over jorden og beskytte træet mod råd. Præfabrikerede footings bruges nogle gange, men det kan være dyrt afhængigt af størrelsen på dækket. En mere omkostningseffektiv tilgang er at gøre din egen footings med materiale fundet i hjemmet forbedring Centre.

Instruktioner

•Kontrollér med din lokale bygning department til at indhente alle nødvendige tilladelser og se om der er særlige krav - før du begynder din dæk projekt. Disse krav kan indeholde den mindste dybde og diameter og den mindste højde over jorden for footings.

•Measure og mark spraymaling placering for hver fod med landskabspleje. Bruge en post hul gravemaskine og grave hvert hul 6 inches dybere og lidt bredere end kodens krav. Måle pap rør former til den korrekte længde og skær dem på størrelse med en håndsav.

•Pour 6 inches af grus til hvert hul og bruge en skrot stykke 2 x 4 tommer tømmer til kompakt grus. Placer pap rør former i hullerne. Hvile en tømrer niveau på tværs af toppen af hver tube til at kontrollere for niveau.

•Mix quick-indstilling betonen blandes i en trillebør efter anvisningerne på posen. Skovl mix i formen, indtil det er halvt fyldt. Bruge et kort stykke armeringsjern og stikke den ind i blandingen for at konsolidere konkrete og fjerne enhver luftlommer.

•Fyld den øverste halvdel af formen, indtil det er lidt over fyldt. Bruge en murske pakke betonen og glat overflade. Gentag processen for de resterende former.

•Hammer en ejerandel i hver ende af en række af footings og slips en indlært strengen mellem to indsatser så at det kører over midten af hver beton-fyldt rør. Indsætte en 1/2-inch konkrete anchor bolt i midten af betonen. Bruge strengen som en guide til at justere boltene. Hver bolt skal holde ud af beton 1 1/2 inches. Tillad de konkrete footings hærde i 48 timer.

•Sæt en justerbar post base stik over hver anchor bolt. Bruge strengen som en guide og tilpasse stikkene. Tråd og spænd møtrikken på bolte med en skruenøgle til at låse stik på plads. Denne type stik rummer et kort indlæg eller to 2 x 6 tommer boards fordoblet for at gøre en støtte stråle.

Tips & advarsler

  • Findes en lang række stråle og post-stik, og dit deck design kan kræve en anden stil. Rådføre sig med en kyndig hjem forbedring specialist, når du køber dine materialer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com