Hvordan at slippe af med olie pletter på Polyester tøj

November 25

Hvordan at slippe af med olie pletter på Polyester tøj

Polyester stof er et holdbart stof, der bærer ligesom jern og vil bevare sin farve og form i mange år. Selvom polyester stof er en sorgløs, rynke-fri stof, der kræver lidt opmærksomhed, olie pletter såsom mayonnaise, smør, lotion og kosmetik kan udgøre et vanskeligt problem. Jo hurtigere olie pletten er behandlet, jo bedre chance for, at pletten kan fjernes helt. Når polyesterstof tørrer, at fjerne pletten bliver vanskeligere og, i nogle tilfælde, kan være der til at bo på trods af dine bedste indsats.

Instruktioner

•Treat olie pletten omgående, som friske pletter er nemmest at fjerne. Placer aldrig en polyester tøjet i tørretumbleren, indtil du er sikker på pletten er blevet fjernet.

•Saturate olie pletten med en aerosol forbehandling pletfjerner. Tillad pletfjerner til at trænge ind pletten i et minut. Hvis pletfjerner ikke har løsnet pletten, massage en heavy-duty flydende vaskemiddel i pletten, arbejder på bagsiden af stoffet.

•Launder tøjet straks. Hvis pletten er fjernet, tørre tøjet efter anvisningerne på etiketten pleje.

•Wash tøjet i en all-stof, farve-safe blegemiddel hvis pletten er stadig synlige. Bruge produktet efter anvisningerne på beholderen. Undgå regelmæssig klor blegemiddel, som kan ødelægge polyester og andre syntetiske stoffer.

Tips & advarsler

  • Test altid ethvert rengøringsmiddel på en skjult område som et søm eller en hem. Undgå at bruge produktet hvis farven løber.
  • Læs altid den beklædningsgenstand pleje tag, før du forsøger at fjerne pletter og før hvidvaskning af tøjet. De fleste polyester tøjet kan vaskes i varmt vand og tørres i en varm tørretumbler, men det er vigtigt at kontrollere pleje etiketten, før du fortsætter. Nogle tøj bør vaskes i koldt vand, tørres med en svag varme indstilling eller lov til at hænge tørre. Lejlighedsvis, skal polyester beklædningsgenstande tørre renset.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com