Hvad er Redwood træ Bark?

November 25

Redwood tree bark, et biprodukt af de savværker, der skære redwood tømmer, der bruges til barkflis. Materialet er blandt de bedste naturlige dækningsmateriale. Barkflis sparer jordfugtighed ved skygger jorden forhindrer fordampning. Det også styrer ukrudt og forbedrer udseendet af haven. Produktet markedsføres i løs vægt og som en sække produkt til hjemmebrug.

Redwood Bark Mulch fordele

Redwood bark mulch er blandt de længste varig dækningsmateriale, med en gennemsnitlig levetid på omkring otte år. Dette skal sammenlignes med græsplæne udklip og blade, som almindeligvis vare en sæson. Ingen forskning viser negative virkninger bark har på jord eller planter. Den røde farve er tiltalende, hvilket gør det til et almindeligt anvendte barkflis i hjemmet haver og kommercielle landskaber.

Almindelig anvendelse

Permanent dækningsmateriale, såsom redwood bark er oftest bruges i flerårige haver, snarere end køkkenhaver eller årlige blomsterbede, der kræver tilling hvert år. Nogle gartnere omfatter kampesten med redwood barkflis og stauder til at tilføje til den tiltalende udseende.

Andre dækningsmateriale

Barken af næsten enhver træ, der er kommercielt høstet for tømmer ender som et biprodukt i markedets barkflis. Gran, fyr, eg og cedertræ bark er også tilgængelig som barkflis. Omkostningerne ved de forskellige dækningsmateriale varierer afhængigt af shipping afstand fra møllerne og andre faktorer.

Redwood træer

Kysten redwoods (Sequoia sempervirens) er verdens højeste træ at nå højder på over 300 fod under ideelle betingelser. Selvbygger præmie træer træ for dens forfald modstand. Træerne vokser i de kystnære regioner i Stillehavets kyst. En række parker indeholder gamle vækst træer, mens andre områder er lykkedes for tømmer beskyttelse. Ifølge The California Redwood Association høstes redwoods primært fra private arealer, der genplantes og formået at være bæredygtig. Træet er blandt de hurtigst voksende kommercielle nåletræ vokser 130 feet tall i 30 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com