Garland trøffel vokser

November 26

Garland trøffel vokser

Trøfler er blandt de mest værdsatte af spiselige svampe. De vokser i begrænsede områder og over begrænset tider af året, og indtil for nylig kunne kun opnås gennem fouragering. Garland trøfler er en familieejet virksomhed baseret ud af North Carolina, der har udviklet en metode til at dyrke trøffel svampe. Dette gøres ved at vaccinere fælles vært arter af træer med trøffel svamp.

Instruktioner

Forpakket din podede træer fra garlandtruffles.com. De er opfinder og kun distributør af planteafgrøderne trøfler i den vestlige halvkugle. Købe så mange træer som muligt, da flere træer øge sandsynligheden for, at svampen vil fortsætte.

•Plant dine træer mindst 10 fødder fra hinanden. De vil blive 12 til 18 inches høj ved ankomsten, men vil vokse sig meget større med tiden. Der er en bred vifte af podede træer fra Garland trøffel, vokser overalt fra 12 til 100 fod høje. Plantning dybden af din unge træ er afhængig af arterne af træ du beslutter dig på, men sørg for bredden af hul til anlægget er mindst dobbelt bredde af rodklumpen.

•Unless du bor i et usædvanligt fugtige klima, det er en god idé at oprette en kunstvanding system for de podede træer. En soaker slange drypvanding system er bedst, da det giver små, men konsekvente mængder af vand, og dermed hjælper jorden bevarer konstant fugt. Træerne skal få mindst 1/2 tommer vand pr. uge. Trøfler skal fugt til at trives.

•Mulch seng 2 inches tyk omkring de podede træer. Dette er især vigtigt for nye, unge træer. Hvis sengen ikke mulched, kan ukrudt nemt beskære og overhale dine træer. Barkflis vil også bidrage til at bevare fugten. Enhver form for økologisk barkflis virker fint til at skabe en barriere mellem jorden og solen, og til sidst levere friske organisk materiale for at yderligere at tilskynde til vækst for træet.

•Wait. Det bliver fem år eller mere inden trøfler begynder at dukke. Når de gør dog, du kan stole på dem vender tilbage år efter år så længe træet de vokser sammen med holdes glade.

Tips & advarsler

  • Købe så mange træer som du har plads til. Flere træer betyder ikke kun flere trøfler, men mere sandsynligt, at trøfler kommer overhovedet.
  • Disse træer har kun vist sig at vokse trøfler i den mid-atlantiske region. Hvis du ikke bor i denne region, er det ikke anbefales, at du forsøger at vokse trøfler, da det sandsynligvis ikke vil arbejde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com