Hvad er de forskellige typer af genbrugte plastikflasker?

September 14

Hvad er de forskellige typer af genbrugte plastikflasker?

Alle typer af plast kan genbruges. Der er seks hovedtyper af plast som defineret af American Society for plastindustrien. Hver type er mærket med det tilsvarende nummer på alle plastflasker. En flaske mærket med en syv i en trekant falder i kategorien diverse af andre plasttyper.

Polyetheline polyethylenterephthalatfolie

Plastik beholdere er markeret med en nummer et i en trekant er lavet af polyetheline polyethylenterephthalatfolie eller PETE. Sodavandsflasker, vandflasker og øl flasker er normalt lavet af denne type af plast. Plast ovn bakker er også almindeligt lavet af dette materiale, som er jordnøddesmør krukker, salatdressing containere, madlavning olie containere og mund skyl flasker.

Høj Densisty Polyetheline

Plastik beholdere af høj densitet polyetheline er mærket med et nummer to inde i en trekant. Mælk og juice plastflasker er fremstillet af denne type af plast, som er de fleste flasker med rengøringsmidler. Beholdere af motorolie, yoghurt containere, baljer af margarine og liners i korn-kasser også indeholde HDPE.

Polyvinylchlorid

Polyvinylchlorid eller PVC containerne er mærket med nummer tre i en trekant. Denne type plast er fundet i flasker der indeholder vinduet renere, shampoo og balsam og nogle rengøringsmidler. PVC er også fundet i klare mad bakker, vinduer, hus sidespor og rør. Nogle medicinske udstyr er også lavet af PVC.

Low Density polyethylen

Low density polyethylen eller LDPE containerne er mærket med et nummer fire i en trekant. Denne type plast er fundet i squeeze flasker, brød poser, poser indeholdende frostvarer og indkøbsposer.

Polypropeline

Polypropylen containerne er mærket med et nummer fem i en trekant. Beholdere fremstillet af PP omfatter TV middag bakker, yoghurt kartoner, ketchup og sirup flasker, baljer af margarine, bottle caps og låg og sugerør. Flasker med medicin kan også være fremstillet af polypropylen.

Polystyren

Polystyren eller PS er mærket med et nummer seks i en trekant. Beholdere af polystyren omfatter Styrofoam, plast sølvtøj og beskyttende emballage for elektronik, legetøj og cd'er. Aspirin flasker kan også foretages af PS


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com