Ét stykke glasfiber badekar kabinet fjernelse

November 26

Ét stykke glasfiber badekar kabinet fjernelse

Ét stykke glasfiber badekar indhegninger er normalt installeret før væggene har været dækket. Efter de er blevet sat på plads og omgivet med trim og vægbeklædning, er de vanskelige at fjerne. Ikke desto mindre nødt disse indhegninger nogle gange til at komme ud på grund af skader eller et ønske om at ombygge.

Sikkerhedsspørgsmål

Sikkerhedsbriller, læderhandsker og en støvmaske skal bæres på alle gange når at fjerne en glasfiber badekar kabinet. Glasfiber fra karret kabinettet kan fylde luften og Indtast dine lunger.

Fjernelse

VVS bør fjernes fra kabinettet, før du fortsætter. Afløb linje skal være afbrudt fra neden, sandsynligvis fra kælderen eller krybekælder, og vand forsyninger skal være frakoblet inde i VVS væggen; VVS væggen kan findes på forsiden af karret når vandhanen er fundet. Der er normalt et panel på bagsiden af VVS-væggen, der giver mulighed for adgang til vand forsyninger. Du skal muligvis lukke vandforsyningen før du afmonterer.

Alle trim bør fjernes fra omkring karret. Hvis drywall strækker sig over flange balje indhegning af, afskåret drywall for at eksponere flange. Søm og skruer, der er placeret i flangen af karret skal fjernes. En claw hammer og brækjern er gode værktøjer til at fjerne neglene fra flange, men en skrue pistol eller bore skal bruges til at fjerne skruerne. Må ikke bekymre dig om at bryde flange, medmindre du forsøger at gemme karret, som vil være næsten umuligt at gøre.

Den bedste måde at fjerne en glasfiber badekar kabinet er at skære det i stykker ved hjælp af en bajonetsav. Fine skære knive, der er 8 inches lang fungerer bedst på disse Save. De længere vinger har tendens til at bøje under brug, hvilket gør processen mere vanskeligt. Skære i karret mere langsomt vil hjælpe med at holde glasfiber støv ned; men hvis det er muligt, tåge opskæring område med vand for at forhindre glasfiber bliver luftbårne. Prøv at skære karret i håndterbare sektioner ikke større end 24 af 24 inches. Dette vil tillade dig at få stykker gennem dørene til dit hjem uden at pådrage sig skader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com