Supertunias Vs. bølge Petunias

November 26

Supertunias Vs. bølge Petunias

I årtier forudsat petunia summer farve i årlige senge, containere og hængende kurve. Siden 1950 ' erne øget gartnere deres indsats i avl petunias for at udvide blomst farvevalg og forbedret sygdom resistenser og andre kulturelle kvaliteter. Både bølge og Supertunia petunias vise en evne til at blomstre voldsomt og modstå den intense varme, sollys og fugtighed ofte stødt på tværs af de forskellige klimaer i USA i løbet af sommeren.

Plante grupperinger

Takket være effektive strategier for markedsføring, gartnere genkende navnet bølge petunia, og ofte hurtigt genkende dem på planteskoler, fordi de sælges i farvekodede containere. Mindst 55 petunia kultivarer er markedsført som en slags bølge petunia, grupperet i serie med varemærke navne som bølge, chok bølge, flodbølge, let bølge eller dobbelt bølge. Omkring 30 kultivarer er i Supertunia serien af petunias.

Funktioner

Blomst farve varierer blandt Supertunia og bølge petunias, men de alle omfatter mange nuancer af hvid, lavendel, pink, blå, lilla og rød. Supertunia petunias generelt modne som en bunke omkring 10 inches høj og sprede 18 til 30 inches lang. Af de mange bølge petunias vokser de lidt større som en ægte bunddække blomst, omkring 6 inches høj og 30 til 48 inches lang. Hverken petunia type kræver deadheading, eller klipning off gamle blomster, til fortsat at producere nye blomster hele vækstsæsonen. Frost dræber både af disse varme-sæson, hurtigtvoksende enårige.

Voksende indsigt

Bølge petunias udvikle meget længere stilke end Supertunia petunias. Som en konsekvens af midten til slutningen af sommeren, bølge petunias kan se haggard med nøgne lavere stængler og kræve en afpudsning tilbage til forynge med ny vækst. Derimod Supertunia petunias' stængler er ikke så længe og forblive mere kruset og dækket med blomster på tværs af varme og luftfugtighed i juli og August. Bølge petunias ser også bedre, når deres blade og stængler er ikke våde natten over sommeren. Hvis nogen petunia ser temmelig træt hund dage af sommer, være tålmodig men holde anlægget i live. Når varmen aftager, blomstre petunias igen pænt i efteråret frem frosten afkøling dage.

Lignende befrugtning

Alle petunias, ikke blot de såkaldte bølge eller Supertunia typer, fordel jævnt fugtig, men veldrænet jord. Plant dem i fuld til delvis sol at fremme hurtigere tørring af stilke og blade samt produktion af blomster. Anvende enten en langsom frigivelse gødning til jorden eller en hver anden uge fodring en velafbalanceret vandopløselig gødning. Petunias holdt godt vandes og befrugtet i den intense varme sommer billetpris bedre og tilbøjelige mindre til at opretholde gulfarvning eller tørring blade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com