Sådan fjernes mug fra uld

November 26

Sådan fjernes mug fra uld

Mug er en svamp, der vokser fra sporerne af skimmelsvampe. Det vises på mange overflader, herunder naturlige stoffer som uld. Meldug begynder at vokse på uld, når betingelserne er fugtig og varm i flere dage. Meldug vil fortsætte med at vokse og sprede indtil mug sporer dræbes, forvolder skade og rådne din uld. Derudover fordi meldug kan være giftige for dit helbred, bør du ikke ignorere det. Tage sig af meldug straks.

Instruktioner

•Sørg sikker. Så snart du kan se eller lugte mug, tage vare uden for at fjerne meldug uden for. Denne måde, frigives skimmelsporer ikke ind i dit hjem. Også bære gummihandsker, sikkerhedsbriller og en maske.

•Tillad din uld punkt for at sidde i solen og tørre. Meldug vil tørre ud også og forvandle til et pulver. Derefter børste eller tørre af meldug pulver på nogle gamle avis eller i en taske. Kaste avisen eller taske væk i en udendørs skraldespand. Denne proces kan fjerne din meldug helt. Hvis ikke fortsætte til en af følgende tre trin at bedst passer til dine behov.

•Wash din vaskbar uld punkt med citronsaft og salt. Hvis meldug ikke er grundigt blevet fjernet, kan du blande nogle citronsaft og salt og anvende det til hvor meldug er og lad det sidde ude i solen for at tørre uld. Derefter skylle det i vand og lad det lufttørre. Sørg for at teste denne metode på en søm eller nedenunder først at sørge for du ikke skader din uld.

•Wash din vaskbar uld element med ikke-klor blegemiddel. Kig på din label først at sørge for dette er sikkert at forsøge. Tilføje en spiseskefuld af ikke-klor blegemiddel til en pint af varmt vand. Brug en svamp til at suge området meldug og lad det sidde i en halv time. Skyl derefter med vand og lad det luft tørre.

•Tag din ikke-vaskbare uld punkt til renserier. Hvis meldug er der efter børste det, så skal du tage det til professionelle. Fortælle dem, at din uld har meldug når droppe det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com