Hvordan man Wire fælles elektriske afbrydere

November 27

Hvordan man Wire fælles elektriske afbrydere

Der findes flere typer af fælles elektrisk switch. Enpolet enkeltforskudt og enpolede dobbeltforskudt switches er de mest almindeligt anvendte. Begge typer af switch er let at wire, hvis du ved hvad de gør, og hvad man skal kigge efter.

Instruktioner

•En SPST switch har to ledninger kommer ud af det. Du skal blot tilslutte én ledning til pluspolen på strømforsyningen og den anden ledning til pluspolen på komponenten til at være tændt eller slukket. Alternativt kan du gøre forbindelser til de negative terminaler med samme effekt. Lukker switchen simpelthen fuldender kredsløbet og giver mulighed for elektricitet til flow gennem enheden.

•En SPDT skifte, snarere end slå en komponent fra, ofte skifter et komponent mellem stater--høj og lav, f.eks. Det kan også skifte strøm fra et kredsløb til et andet. Der vil sandsynligvis være fire ledninger kommer ud af kontakten. Jordledningen er mest sandsynlige green, og bør forbindes til en god jord.

•Tilslut strømledning (mest sandsynlige rød) til pluspolen på strømkilden.

•Tilslut hver af de to resterende ledninger (mest sandsynligt sort) power indgange for hver komponents forskellige stater eller power input af hvert kredsløb. Flipping switch én måde vil give elektricitet til flow gennem et kredsløb eller til magten, en af enhedens stater. Bladre kontakten anden vej vil fjerne power fra den første bane og distribuere den til den anden.

Tips & advarsler

  • Foretage tilkoblinger stram. Brug lodde hvis nødvendigt. Løse forbindelser kan ikke kun påvirke ydeevnen, men kan forårsage en kortslutning, som kan forårsage brand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com