Sådan fjerner alger og svamp på terrasser

November 27

Sådan fjerner alger og svamp på terrasser

Svamp og alger vokser let på terrasser der er skyggefuld, fugtig og ikke holdes fri for snavs og debris. Om vækster er grøn, sort, grå eller hvide, din terrasse vil se grim og beskidt, og kan endda være glatte, så længe svamp eller alger forbliver. Du kan slippe din gårdhave af disse grimme vækster med lidt arbejde. Når du har ryddet din terrasse, kan du bevare alger og svamp væk gennem regelmæssig rengøring.

Instruktioner

•Spray gårdhave med vand fra din haveslange eller højtryksrenser kun på lavere tryk. Alternativt, hvis du ikke har adgang til en haveslange, du kan hælde vand fra en spand til våd gårdhave, ifølge PaverSearch.com.

•Anvend en push kost til at feje væk overflade snavs fra terrassen. Feje løsnede alger, svampe og andet snavs ind i en støvet pan eller skovl for nemmere bortskaffelse. Bortskaffe dette snavs i skraldet — ikke din kompostbunke — at undgå forurenende kompost med svamp.

•Tag på gummihandsker og sikkerhedsbriller. Bland et vaskemiddel, som indeholder en algaecide og fungicid med vand i en spand. Kig efter disse specielle rengøringsmidler i hjemmet forbedring butikker i afsnittene havemøbler. Hvis du er bekymret for pletter eller misfarvning af din terrasse, foreslår PaverSearch.com at bruge en lille mængde af renere for at teste en lille plet før rengøring af hele området.

•Anvend en moppe til at sprede løsningen over gårdhave overflade. Nogle rengøringsmidler kan kræve tid at effektivt dræbe svamp og alger. Følg anvisningerne på etiketten.

•Scrub gårdhave med din push kost. Skyl gårdhave godt med vand fra din haveslange eller en spand; Du kan tømme mop spanden og genopfylde med rent vand.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en højtryksrenser, holde tryllestaven i en vinkel, og flytte den i en fejende bevægelse, så vandets kraft ikke forblive mod en lille overflade i længere tid end nødvendigt.
  • Selvom brug en højtrykspuler er populære, være meget forsigtig. Den kraftige strøm af vand fra magt skiver let discolors mursten eller nedbryder brosten og selv beton.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com