Power skøn teknikker til integrerede kredsløb

September 16

Power skøn teknikker til integrerede kredsløb

Power skøn teknikker bruges til at anslå, hvor meget strøm er brugt og spredes i integrerede kredsløb. Præcise power skøn bruges i designfasen til at sikre, at magt specifikationer er korrekt for kredsløbet. Dette vil forhindre enhver dyre redesign af kredsløbet. De væsentligste forskelle mellem de forskellige teknikker er antagelser om magt og kredsløb, der bruges, slags kredsløb hver teknik gælder for og mængden af nøjagtighed.

Simulering

En simulering af det integrerede kredsløb er en af de nemmeste metoder til at anslå magt. Et kredsløb simulator anvendes til at opnå den aktuelle waveforms og spænding fra strømforsyningen. Den gennemsnitlige effekt kan beregnes ud fra disse to faktorer. Af alle teknikkerne, kan simulering være meget dyrt, fordi omkostningerne ved hjælp eller købe et kredsløb simulator er dyre. Den vigtigste forudsætning for denne teknik er, at jorden og levering spændinger er faste. Hvis dette ikke er tilfældet for dit kredsløb, så er simulering ikke en anbefalet teknik.

Sandsynlighed

Sandsynligheder kan bruges til at anslå magt, og ved hjælp af signal sandsynligheden er et gammelt begreb, der oprindeligt blev brugt til kredsløbet test. Mængden strøm, der bruges opstår, når kredsløbet ur udløsere, eller strømforbrug er svarende til ur aktivitet. Ved hjælp af overgangen sandsynligheden for hver node og FF udgange, kan den gennemsnitlige effekt af en flip-flop beregnes. Overgangen sandsynlighed refererer til del af taktcyklus, hvor værdien ved udgangen o cyklus er anderledes end startværdien. FF refererer til flip-flop magt. Problem med sandsynlighed teknikker er at beregne de nøjagtige sandsynligheder er meget vanskeligt og endda omtrentlige sandsynligheder er svært på grund af feedback spørgsmål inden for det integrerede kredsløb.

Statistiske

Den statistiske teknik simulerer kredsløb ved hjælp af tilfældigt genererede input vektorer. På samme tid er FF konstant overvåget. For dem bekendt med statistik er det meget lig en Monte Carlo statistisk metode. Når de statistiske sandsynligheder mødes den brugerangivne tillid niveauer og nøjagtighed, stopper simuleringen. Denne metode gør ikke nogen antagelser om funktionen kredsløb, gør ingen uafhængighed antagelser og har ikke hukommelse skik spørgsmål.

Symbolsk

Den symbolske teknik bruger både tidsmæssige og rumlige korrelationen til at repræsentere bestemte funktioner for hver node i kredsløbet. En kredsløbskoblet topologi kan defineres ved en boolesk funktion. Denne funktion kan derefter beregne effektværdi på hver node og intern node. Der er to ulemper med denne teknik, som du har brug for stærke computere til at beregne de funktioner, som kan være dyrt. Også, hvis banen er for stor, så funktionen vil nedbryde og ikke være repræsentative for den faktiske integreret kredsløb.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com