En Bacopa plante & vinter

September 16

Bacopas er en mat-dannende plante, der kun nå 8 inches i højden, men spredes til 3 fod bred. De er kræsne planter, der vil tilbageholde deres pulserende lidt blomstrer i op til tre uger, hvis de får lov til at få tørre mellem vanding. Bacopas også bryder koldt. At holde en bacopa over vinteren kræver at gøre et par vigtige beslutninger om, hvordan og hvor du kan plante.

Årlige vs flerårige Bacopa

Hvis du bor i områder varmt nok til at overvintre disse bud stauder, kan du plante dem direkte ind i et område af haven med fugtig jord og fuld sollys. For områder med vintertemperaturer konsekvent under 60 grader Fahrenheit er det bedst at plante dem i en container, således at de kan flyttes indendørs når temperaturen falder. Men du kan også ønske at bare vokse dem som enårige, nyder dem i de voksende og blomstrende sæsoner. Du kan tilføje dem til din kompostbunke, når vejret bliver koldt.

Hårdførhed zoner

USDA hårdførhed zoner for de fleste bacopa plantesorter er zoner 9 til 10. (Denne zone dækker sydlige Texas, det sydlige Florida og Nevada, kystnære Louisiana og næsten alle kystnære Californien.) De Forenede Stater nationale Arboretet giver USDA plante hårdførhed zone kort for flere detaljer om zone linjer. Den høje temperatur at bacopa nyder er ca 80 grader Fahrenheit, men hvis temperaturerne ligge under 60 grader for endnu et par timer, anlægget kan være beskadiget.

Skiftende klima regioner

Selv om du kan leve i den korrekte USDA hårdførhed zone at overvintre bacopas, kan du overveje nuværende radikale temperaturændringer før man investerer i en enorm dekorativ staude kant af bacopas. Da de er så skrøbelige at kulde, undersøge de virkninger, som global opvarmning og afkøling har haft på din region. Så din bacopas helt gå til frø og reseed kan sig til den næste vækstsæson være det bedste alternativ til at forsøge at holde dem i live hele vinteren.

At tackle en pludselige kolde Snap

Hvis nætterne er unseasonably kold, dækker din udendørs beplantninger af bacopa med et ark eller landskab stof helt til jorden på alle sider, og arrangere julelys eller en pære under arket, så løgene ikke røre ark eller den faktiske plantemateriale. Forlade dem på under den værste kulde, så slå dem for resten af den kolde periode. Varme mellem arket og jorden vil beskytte bacopas fra korte kolde snaps.

Alternative plantning idé

Bacopas kan være plantet i dekorative krukker, så sat i vandkanten af en vand-funktionen, fordi det har ikke noget imod våde fødder. Hvis du har fisk i dit vand-funktionen, Sørg for ikke at bruge jord eller gødning, der vil skade dem. Også sikre, at niveauet jord i potten er mindst 3 til 4 inches over vandlinjen, så stængler ikke er nogensinde neddykket og nær overfladen rødder har en chance for at trække vejret. Derefter, i koldt vejr, flytte din Potter indendørs eller til din hot box.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com