Hvordan til at lyse op en pejs uden Kindling

November 28

Kindling er meget nyttigt, når det kommer til at starte en brand. De små grene af træ generelt fange på brand relativt hurtigt og kan bruges til at antænde større stykker træ, som de brænder. Hvis du ikke har nogen kindling tilgængelige, så fortvivl ikke. Det kan tage en lille smule større indsats og kreativitet, men du kan starte en brand uden brug af kindling. Følg vejledningen i denne artikel for at finde ud af hvordan man gør det.

Instruktioner

•Anvend en fremstillede starter log i stedet for kindling. Fremstillede starter logs er vidunderlige, fordi de er designet til hurtigt antændes engang tændt med en match, stykke af avisen eller lysere. De producerer en anstændig mellemstore brand. Når den placeres under eller mellem større logs af træ, vil starter logs hjælpe dem fange i brand af langsomt brændende. Du kan købe kasser af disse logs på isenkræmmere som Ace Hardware og bruger dem så ofte som du skal i stedet for kindling.

•Drej op avis og bruge det i stedet for kindling. Tage enkelte sider af avis og rulle dem op i tætte klaser så de er en lignende størrelse til tynde stykker af kindling. Du vil opløfte 15 til 20 stykker af avisen til optimal effektivitet. Placere de rullede stykker under log indehaveren i din pejs og under og mellem dit træ logs samt. Lys papiret med en lighter eller match og vente på at antænde logfilerne. Du skal muligvis tilføje mere papir, hvis det første parti ikke gør jobbet. Hold øje på pejsen og omhyggeligt dias mere opløftet papir stykker under log indehaveren, hvis nødvendigt. Det er en god idé at holde det brand sted dækket med en skærm, når du ikke tilføje papir til at forhindre, at nogen små stykker af brændende papir flyver ud.

•Brug små logfiler til at hjælpe med at starte branden. Mens du ikke kan have kindling, kan små logs bruges til at hjælpe med at starte en brand. Bruge papir under de små logs og vente for dem at antænde før du tilføjer større stykker træ.

Tips & advarsler

  • Sørg for at det træ, du bruger i din pejs er helt tørre. Selv lidt fugtigt træ vil undlade at antænde. Vil du gemme dit træ i en overdækket areal som en garage eller under en presenning til at forhindre fugt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com