Center grene er døde på min brændende busk

November 28

Brændende busk (Euonymus alatus) er en hårdfør plante, der er i stand til at modstå tørke og dårlig jord. Oprindeligt fra Kina, buskene har været brugt til liggende kommercielle områder, boliger og langs veje og motorveje. På grund af deres tilpasningsevne, såvel som deres seeding teknikker, buskene er anses for invasive i områder i hele USA. Stadig, deres strålende efteråret blade er værdsat af mange avlere. Selvom hårdføre, er planterne modtagelig for skadedyr og miljøskader.

Spider mider

Spider mider er snigende, hurtig-avl insekter, der kan ødelægge brændende tornebusk forgreninger i en enkelt vækstsæson. Brune grene og blade drop er alvorligt angrebne planter beklædt med fine, hvide webbing. Check for spider mider inden disse svære faser ved at holde et stykke hvidt papir under en gren ryste grenen. Gavnlige mider er rød, mens spider mider efterlade en grøn stribe. Du kan styre spider mider ukrudt omkring anlægget før vinteren som spider overvintre mider i ukrudt. Anvende gartneri olie til inficerede områder og fjerne døde eller stærkt syge dele af busk.

Skalaer

Skalaer live og yngle i gren svindlere og hak af busk, gør indvendige grene mere modtagelige for angreb end ydre, ny vækst. Disse skadedyr tygge bladene og udtrække klorofyl, effektivt dræber plante et blad på et tidspunkt. Grene bliver brune og bladene falder. Forhindre angreb af vanding din bush i tørre måneder, et godt vedligeholdt anlæg kan afværge angreb lettere end en stresset, svag. Kontrollere grene for æg og bruge et gartneri olie hvis skalaer er til stede.

Beskæring

Brændende buske er tætte planter. Jo tættere grenene mere sandsynligt lyset vil undlade at trænge den busk interiør. Manglende lys forårsager indvendige grene at vende brun. Etablerede hække skal beskæres, en gang i foråret og igen i midten af sommeren. Beskære op til 2 inches af nye vækst ad gangen og sikre, at bunden af planten holdes bredere end toppen. Dette tillader lys at trænge ind i lavere grene og falder blade død. Til brændende buske dyrket som hække, er brune indvendige grene ikke et problem, så længe insekt infestation er blevet udelukket som årsag.

Vedligeholdelse og pleje

Stem die-back er et problem, set i brændende buske og kan være forårsaget af næringsstoffer og vand mangel. Selv om buskene er i stand til at overleve i en lang række mindre end optimale vækstbetingelser, er der en forskel mellem at overleve og trives. For at tilskynde til efteråret blade giver skærme og pulserende vækst din bush med fugtig, godt afdrypning jord. Test din jord og øge niveauet, hvis jorden foranstaltninger inden for området basisk på pH-skalaen. Indarbejde tæt lerjord organisk materiale (kompost og muld).


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com