Sådan Treat septisk System lugte

March 1

Sådan Treat septisk System lugte

Lugt fra en septiktank er ikke kun offensiv, men kan også være et tegn på, at en helbredsrisiko eksisterer. Lugte kan komme fra fem forskellige steder i septiktanke system: inde i hjemmet, i nærheden af septiktank, nær området forbehandling, nær jorden behandlingsområde eller i gården. At kende kilden til lugten er vigtigt i behandlingen af problemet.

Instruktioner

•Consider VVS-problemer, der kan forårsage septisk lugt i huset. Sørg for, at fælder i kælderen afløb med jævne mellemrum er fyldt med vand. Check VVS udluftning rørene, at udlufte gasser fra huset op gennem taget, disse kan undertiden få tilstoppet med blade og andet snavs. Endelig undersøge dækslet på ejector sump pumpen kurv til en forkert segl.

•Undersøg mandehul dækker for stærk septisk lugt kommer fra omkring septiktank. Hvis kloakdæksel ikke sikres korrekt det kan være nemt sætte tilbage på plads for at få en god tætning. Hvis dækslet er en moderne plastik, man det kan have en gummipakning, der skal udskiftes. Tætningslister kan give en midlertidig sæl men skal udskiftes, når som helst vedligeholdelse udføres på tanken.

•Understand brug af forbehandling områder og om det pågældende system har en. Mange moderne septisk systemer vil omfatte en forbehandling område som en aerob behandling enhed, konstrueret vådområder, recirkulerende sand og tekstil filtre. Hvis systemet har en af disse, og der er en stærk septisk lugt i det pågældende område, skal en licenseret professionel trænet i den særlige enhed, forbehandling hedde.

•Undersøg området jord behandling hvis septisk lugt kommer derfra. Inspektion rør bør kontrolleres for at sikre de er dækket og ikke brudt. Hvis jorden rundt i området er klæg (ikke og resten af jorden) det kunne tyde på, at spildevand er på vej til toppen og er en alvorlig sundhedsrisiko. Dette problem kræver, at kalde en professionel for at rette den.

•Kontrollér højden af VVS udluftning rør på taget for septisk lugt i gården. Hvis røret ikke er høj nok til at tillade vinden til at bære de septisk lugt væk kan de falde tilbage ned forårsager en generel septisk lugt i gården. Kulfiltre på VVS udluftning rør kan også hjælpe i formildende lugt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com