Hvornår man skal plante "Charleston Hot" Cayenne

September 16

Hvornår man skal plante "Charleston Hot" Cayenne

US Department of Agriculture udviklet og indført "Charleston Hot" cayenne (Capsicum anuum longum "Charleston Hot") i begyndelsen af halvfemserne i South Carolina. Det fanget hurtigt som de hotteste række cayenne med den ekstra fordel af ødelægge modstand. Som en varm sæson afgrøde trives bedst i US Department of Agricultures plante hårdførhed zoner 9-11. Temperatur påvirker og spiller en vigtig rolle i bestemme Hvornår man skal plante "Charleston Hot" cayenne for bedste vækst og farve.

Starter indendørs

"Charleston Hot" cayenne er en bud plante, der kræver varme til spirer og trives. Derfor, hvis du bor i et køligere område, start din chili frø indendørs 6-10 uger før den sidste forventede forår frost. Holde dem på 70 til 80 grader Fahrenheit med en bunden varme på 75 grader Fahrenheit for bedste spiring. Du kan også købe starter planter på din lokale Planteskole og give dem en indendørs hoppe start, at lade dem trække i den varme, de behøver for at vokse stærke nok til transplantation.

Omplantning

Når faren for natten frost passerer og udendørs jordens temperatur stiger til 75 grader Fahrenheit, er det sikkert at omplante dine sætteplante "Charleston Hot" cayenne planter i den udendørs seng. Først hærde off de unge planter for 7-14 dage ved at placere dem uden for gradvis længere perioder, begyndende i skyggen og arbejder op til delvis sol. Giv planterne nogle vind beskyttelse og bringe dem tilbage indendørs på nat for de første par dage. Unge vandplanter godt efter transplantation til at give dem en sund start.

Direkte såning udendørs

Varm plantning betingelser er nøglen til voksende en sund beskære "Charleston Hot" Cayenne som kulde lavere planter sygdom og stress modstand, hvilket gør dem sårbare over for infektion og angreb. Hvis pålideligt varme vejr på 70 til 80 grader Fahrenheit kommer tidligt til din voksende område, vente, indtil jorden varmer til 75 grader Fahrenheit og så "Charleston Hot" cayenne frøene direkte i din udendørs seng. Plante hver frø 1/4-tommer dybt og plads frø, sådan at de voksende planter får god luftcirkulation og masser af sollys. Peber begynder at sætte frugt omkring seks uger efter plantning, men hvis du bor i et varmt område hvor natten temperaturer er over 86 grader Fahrenheit, det vil forhindre frugt sæt. For at undgå dette problem, plante tidligt nok til at tillade plante frugt, før de høje natten temperaturer sat.

Pest Control Rotation

Ud over spørgsmålet om, hvornår man skal gøre den årlige hot cayenne plantning, er et nematodeprøveudtagning angreb af dine andre afgrøder en anden god tid til at plante "Charleston varmt" for at give et mål for skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har problemer med nematoder i din have, rotere den nematode-resistente "Charleston Hot" cayenne i det berørte voksende område i mindst tre på hinanden følgende år. Dette har en jord rengøring effekt som Nematoderne mister deres fødekilde og flytte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com